Мережа продовжує кипіти від новини про розлучення найвідомішої пари коміків, а в той час шлюборозлучний процес знаменитих артистів "обростає" новими подробицями.

Днями журналістам вдалося взяти інтерв'ю у Петросяна, в якому спливло чимало цікавих подробиць. Наприклад, про поділ майна.

Петросян і Степаненко

Євген Петросян називає питання про вартість квартири в центрі Москви провокаційним, оскільки він не знає, як порахувати ціну житла, яке будував роками.

Петросян почав опис спільно нажитого з Оленою Степаненко майна, накопиченого в процесі концертної діяльності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Степаненко

Артист відразу ж зізнався, що відвідав власну квартиру в перший раз після початку шлюборозлучного процесу. Експерти вже встигли оцінити вартість даного житла.

Як відомо, вартість квартири становить половину спільно нажитого майна, вираженого в грошовому еквіваленті. За попередніми оцінками, артисти ділять близько півтора мільярдів рублів.

У свою чергу, адвокати гумористів нагадали, що зоряна пара не живе разом вже 15 років. Вони просто не поширювали відомості про розставання, оскільки їм так було зручніше.

Степаненко

Журналісти вже встигли обізвати розділ майна Петросяна і Степаненко «розлученням на мільярди». Після офіційного опису експерти назвуть точну вартість житла коміків в центрі Москви.

Варто згадати про те, що Петросян дорожить не тільки грошима, а й книгами.

Степаненко і Петросян

Адвокат Степаненко каже, ніби Євген Ваганович ні за яких обставин не бажає розлучатися з одним літературним твором, пов'язаним з окультизмом.

Нагадаємо, голлівудська акторка та матір шістьох дітей Анджеліна Джолі просто пішла війною проти свого колишньго. Вона докладе усіх зусиль, щоб отримати опіку над дітьми. Втім для неї цього мало, вона хоче, щоб Бред Пітт взагалі не мав контакту з нащадками.

Як повідомляв Znaj.ua, особисте життя Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди було і є у центрі уваги ЗМІ та шанувальників, однак самі зірки естради воліють не особливо виставляти все на показ. І тому будь-яка публікація в соцмережах від Примадонни або її молодого чолвіка зустрічаєтьсяпідписниками "на ура".

Також Znaj.ua писав про те, що популярна американська акторка Ембер Херд з'явилася на сторінках вересневого випуску популярного глянцевого видання Coveteur.