Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати в Instagram нове селфі з машини. Вираз обличчя знаменитості здався фанатам щонайменше дивним. Як і раніше, шанувальники просять артистку припинити робити уколи краси, особливо збільшувати губи.

"💋Нехай день буде радісним!", - побажала всім Лорак. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Поросячі очі", "коняка страшна і стара - Лорак!", "Ндааа перебір..", "Все обличчя знівечене пластикою! Дуж.шкода, була такою красунею!", "Так, скоро, нічого від Ані Лорак не залишиться, а яка була мила!!!", "хіба такі страшні широколяпі лялечки бувають?", "Бі-бі-зянка", "З красивої жінки перетворюється в чудовисько з вареником на все обличчя", "Смітник ботоксний!", "качка(", "Ротяра у неї - як у м**етчиці! Піпец!", "О Боже,Кароліна ,що Ви з собою зробили?", "Ну і ляпа ж у неї і страшна!", "Господи,Кароліночка,ну що з губками зробили....:((((", "рот як у коня...".

"Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі артистки виглядає дуже неприродно. Також знаменитість позувала в чорній сукні з глибоким декольте, а фанати відзначили, що останнім часом співачка не схожа сама на себе через пластичні операції. А ще Лорак вирішила показати фанатам в Instagram новий склад проекту "Голос 7" російської версії.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще