Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

"Доводиться допомагати тим, кому складно тримати себе в руках...#кошмарныйдиректор", - пожартувала Астаф'єва, притримуючи груди. Фолловери залишилися в захваті: "Зворушливо🔥", "Дуже добре з таким кольором волосся", "Добре коли є за що тримати 😄😂", ""А я і є справжня блондинка"- говорила Мерилін Монро.Це про вас ,ви народжені бути блондинкою!", "Так, важко напевно тримати себе в руках ,коли поруч в руках така краса)))😍😍😍", "А можна до вас влаштуватися у вашу кошмарну контору?!😂" "Ух, Даша Даша! Твої блакитні очі п'ятого розміру 💪👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва позувала для журналу Cosmopolitan, розкривши кілька основних секретів по догляду за волоссям і шкірою. Правда, для цього співачка повністю роздяглася, залишивши тільки колготки в сіточку і ледь прикривши руками масивні груди. Також знаменитість заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще