Не дарма кажуть, що чоловік і дружина - одна сатана. Дружина популярного російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус продемострировала своє почуття гумору, пожартувавши над своїм чоловіком. Знімок актриси повеселив її фанатів. Схоже, за час заміжжя артистка навчилася парочці "трюків" від свого коханого. Дивне, але смішне фото Крістіна виклала на своїй сторінці в Instagram.

На фотографії знаменитість зобразила друге підборіддя. Користувачі залишили багато веселих коментарів. Однак були і такі, які просили Асмус більше так не робити.

Також фанати писали, що це, швидше за все, якесь накладне підборіддя, одне на двох, так як і у Крістіни і у Гаріка воно однакове. Передплатники відзначили, що для знімка Христина сильно напружувала обличчя. Також питали, як вона взагалі змогла таке зробити, адже вона худа й маленька, як дюймовочка.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Христина Асмус і Гарік Харламов 5 років тому стали батьками –актриса і зірка серіалу "Інтерни" народила доньку Анастасію. Пара нечасто радує своїх шанувальників новими фотознімками дочки, так що кожен рідкісний кадр – радість для фоловерів.

Нещодавно Крістіна виклала фото з Настею, яке було зроблено під час відпочинку на березі річки.

"Видно, що не ти. Вона ж копія батько!", "Схожа на тата, а на тебе – ні", "Харлаша", - зазначили користувачі в коментарях.

Також ми писали, що російський комік і резидент Comedy Club Павло Воля опублікував кадр з кліпу-пародії на творчість Ольги Бузової, який викликав гостру критику з боку підписників. На фото одіозний шоумен разом з колегою Гаріком Харламовим виступили в ролі гомосексуалістів.

Шанувальники такого стерпіти не змогли і відразу ж випустили шквал критики на адресу скандальної фотографії.

Нагадаємо, користувачі соцмереж не стрималися, побачивши фото підросла дочки Харламова і Асмус.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 40-річна зірка "Універу" змусила фанів давитися слиною.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Анастасія Волочкова опублікувала фото у своєму новому образі.