Зірка фільму "Таксі" Самі Насері, який вже 13 років перебуває у шлюбі з французькою актрисою, "загуляв" з російською моделлю plus-size Юлією Рибаковою.

Відомого артиста, який нещодавно вляпався у скандал з бійкою, зняли в одному з караоке-ресторанів Москви в компанії з "пампушкою". Дівчина запостила в "Інстаграмі" спільне фото з Насері, але найбільш відверті кадри з їх зустрічі виклали в Мережі очевидці.

На відео, які з'явилися пізніше у мережі, "розлучниця" танцює для свого супутника, а 57-річний актор явно насолоджується тим, що відбувається. Насері плескає руду бестію під час еротичного танцю по п'ятій точці. Пізніше стає ще спекотніше: пара починає пристрасно цілуватися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Незабаром після вечірки Юлія Рибакова опублікувала в Instagram фото з актором, підписавши кадр: "Дивилися фільм "Таксі"? Яка частина більше сподобалася? Я весь день ходжу наспівую трек Pump it @samynacerioff, захотілося переглянути наново всі частини фільму".

Підписники моделі іронічно прокоментували її запис, натякаючи на відеоролики, які потрапили в мережу, закарбували її поцілунки з актором:

"Як я зрозумів за деякими відео, ви добре погуляли", "Ми Бачили, як він Вас по попі гладив! А ви нею крутили біля його носа, мабуть фільм дуже подобається", "Судячи з відосів які ходять, подружилися декілька раз за ніч".

Відзначимо, що Самі Насері в 2005 році одружився на французькій актрисі Марі Гийяр. З тих пір не повідомлялося про конфлікт між подружжям чи розлучення пари. Юлія Рибакова керує журналом LF City, який видається з 2014 року.

Нагадаємо, зірка "Таксі" Нами Насері може стати калікою після кривавої бійки в Москві.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відомого французького актора Самі Насері жорстко побили в московському барі.

Також портал "Знай.uа" писав, що до медиків 57-річний Насері, який отримав кілька ударів по обличчю і руці.