Популярний російський співак Діма Білан побував у гостях у своїх батьків і поділився цим з підписниками в Instagram. Життєрадісні фотографії співак виклав у себе в акаунті.

Фото Білана з батьком оцінили численні передплатники: вони відзначили прекрасну фізичну форму батька музиканта і його позитивне ставлення до життя.

Звісно, батьки були раді бачити сина і завалили його свіжими ягодами і овочами. Сам співак, за власним визнанням, нещодавно пережив важку депресію, яка обернулася психосоматичними ускладненнями. Не дивно, що він вирішив провести час з сім'єю — це найкраща реабілітація після психологічних травм.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Я тут навіть хворів, трохи не зліг із запаленням легенів, але вчасно звернувся в лікарню. Крім того, я пережив серйозні душевні проблеми, сильну депресію, з якої зараз виходжу", — сказав виконавець.

Раніше ми повідомляли про те, що Діма Білан активно піарить в Instagram свій новий кліп на пісню "П'яна любов".

Ще раніше стало відомо, що у кліпі покажуть весілля Білана, стилізоване під класичне провінційне святкування 2000-х років: з дуже п'яними танцями, бійкою і викликом "міліції". З'являться в ролику популярні зірки шоу-бізнесу. А саме запальна Наташа Корольова, а також Лоліта Мілявська, яка зіграє працівницю загсу і урочисто поженить молодих.

Також ми повідомляли, що українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину, на весь світ зізналася в любові до відомого російського виконавця Діми Білана.

Любовне послання артистка залишила в своєму Instagram. Вона виклала спільне фото з Біланом і написала наступне:

"Я Люблю цього хлопця... його талант ....і глибину в очах".

Нагадаємо, Лобода вивалила голі груди на Білана і зізналася у любові російському співакові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", напередодні чергового концерту Діма Білан повідомив, що не зможе виступити через серйозну недугу. На своїй сторінці в Instagram артист повідомив, що у нього пневмонія.

Також портал "Знай.иа" писав про те, що співак Діма Білан вже не перший день активно піарить в Instagram свій новий кліп на пісню "П'яна любов".