Популярна українська співачка Настя Каменських, яка на початку 2018 року розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK, вкотре підігріла чутки про роман з екс-партнером по сцені Потапом. Зірка опублікувала чергове фото з артистом.

Як відомо, 12 вересня Настя Каменських та Потап пішли на закриту вечірку з нагоди дня народження Каті Осадчої. Гості свята опублікували відео, на якому було видно, як співак ніжно обіймає свою екс-партнерку. Та як тільки камера наблизилась до артистів, Настя Каменських одразу ж віддалилась від Потапа.

Після таких неоднозначних кадрів мережа вибухнула чутками про те, що зірки таки мають романтичні стосунки. Прихильники артистів одразу ж висунули версію, що саме Потап є загадковим нареченим Насті Каменських, тому зірка не хоче розсекречувати його ім'я у ЗМІ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наразі артисти не коментують інформації про їхнє особисте життя, натомість у блозі Насті Каменських з'явилось нове фото з Потапом. На знімку співаки позують перед камерою у спортивній формі.

Вже у Stories співачки з'явились ще кадри з Потапом. Судячи зі знімків, артисти провели спільне тренування, після чого разом відправились на обід.

Раніше ми писали про те, що відома українська поп-виконавиця Настя Каменських, нещодавно анонсувала швидкий випуск свого нового треку. Розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя", про те, що влітку вона не тільки плідно попрацювала, але і чудово відпочила.

Артистка зізналася, що за час відпустки встигла відвідати сонячну Каліфорнію (США) та Італію, в якій за цікавим збігом обставин опинився і Потап, з яким Настя тимчасово поставила творчий дует на паузу.

Нагадаємо, безглуздий образ Каменських викликав бурління в соцмережі.

Як раніше писав портал "Знай.ua", Каменських розповіла про свій чумачечій літній відпочинок.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.