Ані Лорак - одна з найяскравіших зірок, яка може похвалитися сотнями пісенних нагород і світових премій, одіозна особистість, що подолала тернистий шлях і довела, що жінка - сильна стать, без примх і слабкостей. Її яскрава персона, крізь прерії складного дитинства з блакитними мріями про сцену з самого дитинства, привела Кароліну Куєк (справжнє ім'я співачки) до знаменної п'єдесталу Діви, яку вона з ентузіазмом втілює в своїй творчості і плекає в своєму серці.

Основная
Ани Лорак

Сім'я

Чернівецький містечко Кицман, на сьогоднішній день славиться виключно буковими лісами, пейзажами і як батьківщина двох чудових артистів - Ані Лорак і Володимира Івасюка. 27 вересня 1978 року у тепер заслуженого журналіста Мирослава Куєка і обласного диктора Жанни Лінькової, народилася дочка і четверта дитина в сім'ї - Кароліна. Ім'я вибрала мати, дівчинку назвали на честь героїні передачі Кабачок «13 стільців».

Дитинство Кароліна провела в інтернаті
Дитинство Кароліна провела в інтернаті

Біографія

Біографія майбутньої зірки подібна історії про Попелюшку, в амплуа злиднів, дівчинка в 4 роки точно визначилася зі своєю життєвою метою - вона мріяла стати знаменитою зіркою, виступати під софітами і дрейфувати по хвилях оплесків. А поки маленька Кароліна наспівувала пісні під мінуси Пугачової і Мадонни, натягуючи ще одну парочку шкарпеток, щоб не спадали черевики, які доводилося доношувати за братом. Вона живе в догляді за молодшим братиком і допомагає по дому, адже мама весь час проводить на роботі, і часто сімейною вечерею служать зірвані яблука або спіймана риба. Батьки майбутньої Ані Лорак розійшлися до її появи, і за всіх старань матері, прогодувати дітей їй не вдавалося, тому всі діти, включаючи шестирічну дівчинку, потрапили в Садгірський інтернат No 4 в Чернівцях, в якому вона живе аж до 7 класу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Старший брат Кароліни підтримував мрії сестри, допомагав розвивати музичний талант, яким був обдарований сам, навчав нот і обіцяв допомогти з навчанням в музичній школі після повернення з афганської війни, але він не повернувся. Тоді почалося абсолютно самостійне життя такої маленької, але сильної дівчинки, яка продовжила сліпо йти до своєї мрії вже сама, з обіцянкою про те, що вона доб'ється свого, не забуваючи, що кожна перемога присвячена йому. Перший "гонорар" вона отримала вже в дев'ять років - у художній самодіяльності.

Дівчинка народилася в багатодітній родині і часто недоїдала
Дівчинка народилася в багатодітній родині і часто недоїдала


Інтернат не став гіршим місцем для Кароліни, але доводилося вчитися поряд з маленькими хуліганами, дітьми злочинців і алкоголіків, а згодом у звичайній школі - отримувати глузування з боку однокласників замість залицянь. Її історія - американська мрія, яка зросла на полі працьовитості, старань і віри в себе. Кароліна наполегливо йшла до своєї мети, в інтернаті займається сольфеджіо та співає, в чому знаходить себе в своїй тарілці, підкоряючи слухачів і вчителів оксамитовим джазовим тембром, діапазоном в 4,5 октави, доповненим виточеною манерою співу, темпераментністю голосу і зовнішністю тендітної миловидної дівчини мініатюрного росту з іскоркою в котячих зелених очах.

Кар'єра

Їй було 14, коли вона поїхала до Вінниці. Кароліна бере перемогу на фестивалі «Первоцвіт» в 1992 році і підписує перший у своєму житті професійний контракт з продюсером Юрієм Фальосою. У 15 - заробила перші 50 доларів, якими розплатилася за дорогу французьку помаду, панчохи і духи, адже вона - майбутня велика артистка, їй слід виглядати бездоганно, в доповнення до нового, більш дорослого і жіночого образу, що розквітає на тлі природженого таланту. У 1995 абсолютно випадково з'явиться оригінальний псевдонім Ані Лорак (зворотне написання імені) лише тому, що в списках конкурсної програми «Ранкова зірка», успішний виступ на якому приніс визнання виконавиці, була заявлена артистка з таким ім'ям.

У 1992 році майбутня Ані Лорак стала переможницею фестивалю «Первоцвіт»
У 1992 році майбутня Ані Лорак стала переможницею фестивалю «Первоцвіт»


Продовжуючи сміливо малювати картину власними фарбами за своїми правилами, працьовитість артистки почала приносити свої плоди і після перемоги в «Ранкової зірки» до Ані Лорак прийшла популярність, з вишенькою на торті у вигляді першого туру по Україні. Той же рік приніс перемогу в номінації «Відкриття 1995 року» і тріумф на фестивалі «Таврійські ігри». У 1996 році Кароліна, переїхавши до столиці, випускає диск в нетиповому сміливому стилі джаз-рок, з тиражем 6 тис. екземплярів, що став переможним на нью-йоркському музичному конкурсі «Music Competition Big Apple 1996» і відкрив кордони Європи та Америки для таланту співачки. Переможниця суперфіналу теле-конкурсу «Ранкова зірка» в Москві, в 1996 році випускає дебютний альбом «Хочу літати». Рік закінчився низкою досягнень: гран-прі на конкурсі талантів в США, лауреат «Пісня 1997», гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Пісенний вернісаж 1997».

Ані Лорак на початку своєї кар'єри
Ані Лорак на початку своєї кар'єри

У віці 21 року, Ані Лорак посіла титул наймолодшої заслуженої артистки України, а в 20 виступає в Ізраїлі і отримує те ж горде звання. Виконавиця випустила альбом «Я повернусь», і запрошена стати обличчям марки «Schwarzkopf & Henkel». У двохтисячному році Лорак ознаменувала себе в букеті перемог: випуск автобіографічного фільму, третього альбому «www.anilorak.com», а також вихід синглу «Ангел мрій моїх» і визнання найкращим релізом пісні «Дзеркала». Особливу народну любов у 2001 році Кароліна, яка стрімко прямувала до зірок, заслужила за роль Оксани, в теле-мюзиклі «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».

Обкладинка другого альбому «Я повернусь»
Обкладинка другого альбому «Я повернусь»

Коли альбом «Там, де ти є ..» став золотим, співачка вирушає до Лондона і записує англомовні пісні зі всесвітньо відомими Баррі Гардом, Стівом і Марком Бжезіскі, Джошем Філіппсом. У 2002 році увійшла в «Топ-100 найсексуальніших жінок світу», через два роки стала володаркою платинового і золотого альбомів, як і наступні три роки. У 2003 році Великобританія нагородила Ані Лорак титулом UBN Awards «Співачка року», а на Україні вона стала володаркою статусу «Кращою Співачки» країни. У тому ж році вона вперше записала авторський альбом «Анi Лорак», в якому презентувала пісню «Без тебе».

Ані Лорак нагороджена українським орденом «Святого Станіслава» IV ступеня з врученням їй Офіцерського Хреста. Плідний рік приніс нагороди «Золотий грамофон» і «Золота жар-птиця», «Золота Шарманка», і завершився випуском англомовного альбому «Smile».

Сяючий образ і чудовий тембр в оболонці чуттєвих і мелодійних пісень привели Ані Лорак у 2006 році до визнання як «Найкрасивішої жінки України». Під захоплені оплески шанувальників, випуск альбому «Розкажи ...», який в тому ж році стає золотим.

Початок кар'єри Кароліни
Початок кар'єри Кароліни

Ані Лорак з чоловіком-турком Муратом відкривають лаунж-бар «Angel lounge» у центрі Києва 24 жовтня 2006 року, інтер'єр якого присвячений співачці і прикрашений її зображеннями і цитатами пісень. Кухня в ресторані та, яку так любить артистка - середземноморська.

2008 рік приніс срібло на «Євробаченні» де вона заспівала пісню «Shady Lady», Лорак потрапила в список «Топ 100 найвпливовіших жінок України», а також стала артистом No 1 за інтересами публіки за версією журналу «Фокус». У березні 2009 року Ані Лорак надіслали посилку з нагородою з Лондона «The best female singer», також вона була удостоєна премії «Людина року», визнана «Найсексуальнішою співачкою». Виконавиця презентує тріумфальний альбом «Сонце». У тому ж році Ані включена в рейтинг «Топ-100 найсексуальніших жінок світу».

Срібний призер пісенного конкурсу «Євробачення 2008»
Срібний призер пісенного конкурсу «Євробачення 2008»

У 2010 році Кароліна в союзі з компанією Oriflame працює над авторським парфумом «Chiffon by Ani Lorak», але улюбленими духами, якими користується знаменитість залишається свіжий і жіночний «She» від Emporio Armani.

У 2011 році Ані Лорак вперше стала мамою - 9 червня з'явилася дочка Софія. Відразу після пологів співачка не скасувала жодного концерту, навпаки, виходять кліпи нових пісень, що набирають більше 1 млн. переглядів YouTube, і вже в листопаді вона відправляється в тур по Україні. Альбом «Запалюй серце» досягає лідируючих позицій на iTunes, а в Греції - в топ по продажам виходить англомовний сингл «I'm Alive». Презентація грандіозного шоу «Кароліна», як результат двадцятирічної творчої діяльності, концертний тур якого тривав до 2014 року. Чергові нагороди «Співачка року», «Золотий грамофон», «Пісня року» і «Fashion співачка року» виявляються в руках неймовірно талановитої співачки.

Хрещений батько дочки Ані Лорак її друг - Філіп Кіркоров
Хрещений батько дочки Ані Лорак її друг - Філіп Кіркоров

У січні 2016 року Ані Лорак відправляється у великий світовий тур по Канаді, Америці та Німеччині, який пройшов з повним аншлагом. 1 жовтня відбувся реліз п'ятнадцятого альбому «Хіба ти любив», кліп якого набирає рекордні перегляди YouTube, його зміг перевершити тільки трек «Сопрано» 2017 року - 50 млн переглядів. У 2017 на ура проходять презентації масштабного концертного шоу «Кароліна» в Ізраїлі та Німеччині.

Разом з появою першого грудневого снігу виходить кліп на пісню «Новий колишній», що за добу набрав 1 млн переглядів YouTube. У 2018 Кароліна з шиком презентує нове революційне fashion-шоу «DIVA» і проводить сольні концерти, які блискуче приймають на найбільших сценах Європи, Австралії, Америки. «DIVA» - це мюзикл з використанням сучасних технологій і конструкцій, світла і звуку, зі зміною декорацій і костюмів. Виступ починається з 3D-проекції, де вона постала в образах жінок-легенд, які змінили свій час і стали його символом: матері Терези, Мати Харі, Коко Шанель, Діви Марії, Жанни д'Арк. Це одна історія через призму кожної персони, що показує велику жіночу сутність, яка надихає інших своїми словами, піснями або любов'ю. В числах «DIVA» включає в себе 22 номери, 500 кінетічних підвісок, 19 ліфтів, 240 костюмів і сцену-трансформер. Ані Лорак вражає перевтіленнями, трюками і майстерністю, з'являється серед зростаючих пальм, у ванній з діамантами, в блиску конфетті. Шоу справило надзвичайний фурор серед шанувальників і музичних критиків.

Неординарне fashion-шоу «DIVA»
Неординарне fashion-шоу «DIVA»

Особисте життя

Людина, яка стала покровителем і наставником Кароліни, що оберігала, допомагала становленню зірки світового масштабу, і стежила за перетворенням в лебедя - Юрій Фалеса. Це була доленосна зустріч для обох: український продюсер і ще школярка дев'ятого класу, що стала на шлях відомої артистки, ділили музику, а потім з 1997 року і любов протягом дев'яти років в цивільному шлюбі. Юрій наймав викладачів вокалу і репетиторів з фізики, географії, історії, оточуючи батьківською турботою, братською підтримкою і любов'ю дівчину. Юрій так і не зробив пропозицію Кароліні, не подарувавши обручку, в 2004 співачка розлучилася з ним через футболіста Сергія Реброва, який так і не покинув свою родину заради зірки. За період життя в цивільному шлюбі з Юрієм Фальосою були написані знакові пісні: «Я повернусь», «Там, де ти є ...», «Полуднева спека», «Три звичних слова», «Мрій про мене».

Ани Лорак с первым мужем Юрием Фалёсой
Ани Лорак с первым мужем Юрием Фалёсой

Співачка познайомилася зі своїм майбутнім коханим і чоловіком в 2009 році в Туреччині. Після виступу в п'янкій від сонця Анталії, біля готелю, на пляжі до Ані Лорак підійшов молодий чоловік турецької національності, який зачарував дівчину і через два роки повів її, щасливу, під вінець. Мурат не знав російської, тому з Кароліною спілкувався англійською, але переїхав до коханою в Україну.

Пара розписалася в центральному київському РАГСі, а пишне весілля святкували в Туреччині
Пара розписалася в центральному київському РАГСі, а пишне весілля святкували в Туреччині

У 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за бізмесмена Мурата Налчаджиоглу, власника турфірми «Turtess Travel». Пара молодят розписувалася в Києві, в центральному РАГСі, розігравши пишне весілля в готелі на батьківщині нареченого, і через рік сповістила про появу первістка - доньки Софії. Хрещеним дочки став естрадний співак і продюсер Філіп Кіркоров, з яким тісно дружить співачка, а Ірина Бережна, депутат - хрещеною матір'ю. Зі свого боку, Ані Лорак хрестила дитину Лілії Подкопаєвої.

Ані Лорак з донькою Сонею
Ані Лорак з донькою Сонею

Інтернаціональна сім'я переплітає в собі традиції, запалюючи нову зірочку - Софію, яка перейняла любов до співу від мами, а ще стала поліглотом, спілкуючись чотирма мовами: англійською, турецькою, українською та англійською.

Плітки

Репутацію зразкового сім'янина і чоловіка Ані Лорак Мурата підмочив скандал навколо молодої київської особи Яни Бєляєвої, вона ж «Міс Україна Всесвіт», з якою він нібито зраджує дружині, і був захоплений фотокамерою журналіста в столичному караоке-барі в обіймах тусовщиці. Точних підтверджень, що чоловік зраджує, крім фотокарток немає, сама киянка спростувала зв'язок з Муратом. На плітки про зраду чоловіка чомусь публічно Лорак не відреагувала.

Незважаючи на неприємні чутки жовтої преси, що компрометують вірність чоловіка, сім'я в повному складі привітала Соню з 1 вересня. Дівчинка поступила в перший клас в Павловську гімназію Московської області. Вартість навчання в престижній школі доньці Ані Лорак обходиться в більш ніж 30 000 доларів на рік.

У вересні 2018 роки Софія пішла в перший клас Павлівської гімназії
У вересні 2018 роки Софія пішла в перший клас Павлівської гімназії

Всупереч чуткам, Ані не стала рубати з плеча і не говорить про зраду чоловіка, продовжуючи називати Мурата коханням свого життя, поклоняючись його здатності жити з такою публічною людиною, як вона. Щасливе сімейство публікує в Instagram загальні знімки з посмішками на обличчі з Санторіні, звідки вони нещодавно повернулися.

Спосіб життя

Яскрава дівчина, чарівні родимки біля губ, вона така натуральна і жива з кліпу відомої пісні «Я повернусь» і «Розкажи мені» - це джинси, звичайна майка і копиця кучерявого волосся. Зараз же Ані Лорак - законодавиця стилю, яка досягла своєї еволюції в простих і елегантних сукнях, що підкреслюють ідеальну фігуру 40-річної співачки і натуральної краси. Знаменитість важить - 48 кг, при зрості 162 см, розмір взуття - 36. Параметри 88 - 58 - 90 не зіпсувала навіть вагітність, після якої вона стрімко схудла і повернулася в форму.

Кароліну часто звинувачують в тому, що вона зробила пластику, вважають, що вона схожа на ляльку, особливо цим рясніють коментарі до фото в соціальних мережах, але артистка стверджує, що її чарівна зовнішність - виключно результат роботи над собою.

Шанувальники часто звинувачують зірку в пластичних операціях
Шанувальники часто звинувачують зірку в пластичних операціях
Шанувальники часто звинувачують зірку в пластичних операціях, але Кароліна спростовує чутки

Цікаво, що Кароліна за знаком зодіаку Терези, що їй добре допомагає знаходити гармонію і баланс. Кожен її ранок починається з зарядки, правильного харчування і правильних думок. Пару раз в тиждень вона застосовує альгінатние маски і займається спортом в залі, і кожен день - сироватки для шкіри. Ще один секрет - підбори, за словами співачки, це відроджує внутрішню богиню кожної жінки, ну а головний секрет сліпучої краси - в любові до себе, як вважає Кароліна, чого не дасть ніяка косметика.

Ани Лорак - лицо Schwarzkopf & Henke, Oriflame, TurTess Travel
Ани Лорак - лицо Schwarzkopf & Henke, Oriflame, TurTess Travel

Громадська діяльність

Ані Лорак – обличчя відомих компаній Schwarzkopf & Henke, Oriflame, TurTess Travel, вона також знялася в рекламі дитячих памперсів Huggies, написала дитячі книги «Як стати зіркою», «Як стати принцесою» та «Як стати кулінарною зіркою за 7 днів ».

Артистка бере активну участь у програмі ЮНІСЕФ, є послом Доброї волі. У 2018 Ані Лорак створює авторський соціальний фільм, що зачіпає ці проблеми, записує пісню «Я люблю» в дуеті з ВІЛ-інфікованим хлопцем. Ані Лорак сприяла благодійному фонду в програмі з усиновлення та присвятила цьому питанню пісню в 2014 році «Сниться сон».

Дівчинка в чотири роки точно знала - вона хоче стати зіркою
Дівчинка в чотири роки точно знала - вона хоче стати зіркою

Призер міжнародного конкурсу, престижних титулів і сотень нагород - це все заслуга сильного духу і працьовитості, що привела Ані Лорак, по-справжньому гарну і неймовірну жінку, до піку слави. Вона змогла здійснити свою мрію, незважаючи на труднощі, удосконалюючи себе зсередині і зовні, вокальні дані, створюючи шедеври пісенної творчості один за іншим втілюючи їх на найбільших майданчиках країни, підкоряючи вушні раковини і серця слухачів.

Зараз Ані Лорак - автор пісень, щира співачка і мудра жінка з неосяжної любов'ю до глядача і слухача, зі своїм неповторним образом, її порівнюють зі знаменитими Бейонсе, Кайлі Міноуг, Крістіною Агілерою, Ріанною, завдяки грандіозним шоу «Кароліна» 2013 року і «DIVA» 2018 року. Артистка може похизуватися 16 альбомами, 17 фільмами, 50 кліпами, 3 мультфільмами і мільйонами заслужених овацій і оплесків, що лунають в різних куточках планети на честь творчих досягнень артистки, які вона виростила на грунті своїх титанічних жертв і колосальних компромісів, знайшовши ідеальний баланс, який привів її до успіху.

Фото

Кароліна бере перемогу на фестивалі «Первоцвіт» в 1992 році
Кароліна бере перемогу на фестивалі «Первоцвіт» в 1992 році

Ані Лорак - автор пісень, щира співачка і мудра жінка з неосяжної любов'ю до глядача
Ані Лорак - автор пісень, щира співачка і мудра жінка з неосяжної любов'ю до глядача

Фетиш Ані Лорак - ванні
Фетиш Ані Лорак - ванні

Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин
Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин

Ані Лорак на обкладинці журналу Maxim 2015 рік
Ані Лорак на обкладинці журналу Maxim 2015 рік

Ані Лорак - екстравагантна і самобутня українська співачка
Ані Лорак - екстравагантна і самобутня українська співачка

Зйомки нового кліпу "Божевільна"
Зйомки нового кліпу "Божевільна"

Відео

Найперший виступ юної Кароліни в 1995 році став першим кроком до співацької кар'єри на конкурсі «Ранкова Зоря».

Монументальне шоу «DIVA» - це нова ера виступу, яка розроблялася на протязі багатьох років.

Багато хто запам'ятав Ані Лорак як усміхнену темнокосу дівчину з пісні «Я вернусь».

Україномовний альбом «Там, де ти є..» був в усіх на вустах і приніс співачці нагороду «Золотой диск».

За виступ з піснею «Shady Lady», яку написав Філіп Киркоров, на «Евробаченні» Ані Лорак отримала срібло.

Новини

Як повідомляє Знай.uа, шанувальники Ані Лорак звинувачують її в зловживанні пластичними операціями. Поросячі очі, кінський рот: Лорак через пластику схожа на дивне звірятко.

Читайте також на Знай.uа: Лорак з Кіркоровим зловили прихід на червоній доріжці. Зірки підірвали мережу дивним відео з незвичайними танцями.

Також Znaj.ua писав про те, що зради Мурата лише привід: Лорак пішла до зіркового коханця. Громадськість не замовкає і пильно стежить за особистим життям Ані Лорак після її розлучення з чоловіком, зради якого Вона не змогла пробачити.

Як повідомляв Znaj.ua, Лорак шокувала фанатів заявою. Співачка довго не коментувала зраду чоловіка.

Шокуюча інформація від Znaj.ua: Лорак зрадила чоловікові зі старим дідом.

Посилання

Епатажна українська співачка належить до категорії зірок, які жодного дня не проводять без соцмереж, регулярно радуючи своїх шанувальників фотографіями зі зйомок або теплими сімейними фото.

Офіційний сайт
Фейсбук
Твіттер
Інстаграм
Вконтакте
Гугл
Ютуб