Зірки з цієї добірки пережили горе, яке важко собі уявити. Про тих видатних людей, яким довелося пережити своїх дітей, читайте в матеріалі Clutch.

Денис Берінчик

Учасник шоу Танці з зірками втратив сина. У його дружини трапилися передчасні пологи під час зйомок проекту. Денис став батьком вдруге, але його щастю судилося швидко обірватися. Син Берінчика помер на 15-й день життя.

Ада Роговцева

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2012 році помер дорослий син Роговцевої. Пережити цю трагедію знаменитій жінці було дуже важко, адже ховати дитину в будь-якому віці страшно.

Катерина Кухар

Катерина Кухар втратила першу дитину. У немовляти не відкрилися легені відразу після народження. Балерина зізналася, що досі не може пережити цю трагедію.

Кіану Рівз

У 1999 році Кіану Рівз і його дівчина Дженніфер чекали дитину. Однак, за тиждень до передбачуваної дати пологів дитина померла в утробі матері.

Дженніфер так і не змогла пережити трагедію, вона пила і вживала наркотики, а через два роки померла в автокатастрофі. Після цього випадку Кіану вирішив, що більше ніколи не одружиться.

Любов Успенська

У 19 років Любов Успенська народила близнюків, але один з них помер при пологах, а другий прожив лише два тижні. Сама Успенська вважає, що це покарання за аборт, який вона зробила в 16 років.

Олена Захарова

Актриса серіалу "Кадеи" пережила свою маленьку дочку. Дівчинка померла на восьмому місяці життя від вірусної інфекції. За її життя боролися шість днів, але, на жаль, смерть здобула перемогу.

Нагадаємо, Кіану Рівзу - 54: цікаві і несподівані факти з життя культового актора.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик поділився своїми душевними переживаннями після втрати сина.

Також Знай.ua писав, легендарна актриса Ада Роговцева відвідала Одесу, де зі сцени звернувся до українців і поговорила про війну на Донбасі і розповіла, що кожен з нас повинен зробити вже сьогодні.