Висхідна зірка російської естради, улюблениця підлітків Єлизавета Гирдимова, відома як Ліза Монеточка, взяла участь в шоу Якубовича "Поле чудес", чим неймовірно потішила фанатів.

Співачка з'явилася в передачі від 14 вересня, поставши перед барабаном і Якубовичем в жовтому береті та картатому пальті, представившись Єлизаветою Андріївною.

А коли Якубович поцікавився, чому вона не назвалась Монеточкою, Гирдимова відповіла, що прийшла на шоу як учасниця, а не артистка. Втім, вона не змогла витримати роль "звичайної учасниці" і таки влаштувала на програмі Якубовича своє невелике шоу.

Монеточка прийшла на "Поле чудес" не з порожніми руками, вона піднесла в подарунок ведучому ляльки, які зображають Якубовича і саму співачку, назвавши їх "ляльками вуду". Після такого презенту ведучий несподівано поцілував Монеточку. Можливо саме так на нього подіяли зачаровані ляльки дівчини.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім цього, на шоу Якубовича співачка влаштувала свій міні-концерт і заспівала пісню "Нема монет".

Можливо, цією піснею вона сама собі наврочила, оскільки залишилась в результаті без грошей, не зумівши пройти до фіналу, хоча Монеточка і зуміла відгадати слово.

Але після такого смачного поцілунку Якубович не залишив Монеточку без призу і подарував їй мультиварку.

Нагадаємо, співачка Земфіра у притаманній їй манері жорстко висловилась про творчість Монеточки. На її думку, у молодої виконавиці відмінні тексти, але "огидний голос".

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський репер Іван Алексєєв, відомий під псевдонімом Noize MC разом зі співачкою Монеточкою потролили путінських розумників.

Також "Знай.ua" писав, що цієї осені співачка Монеточка приїде в Україну з концертом