Російський актор Валерій Магдьяш, який свого часу зіграв персонажа Джамшута в проекті "Наша Раша", виявився безхатченком. Тривалий час чоловік нікому не розповідав про те, що з ним сталося, але нещодавно правда спливла. Виявилося, що Магдьяш втратив житло і гроші, і навіть спав на вокзалах. Актор харчувався подачками жалісливих громадян, але не звертався за допомогою до колег.

Як повідомляють російські засоби масової інформації, Джамшут з гумористичної передачі "Наша Раша" володів однокімнатною квартирою у Москві. Під час участі в смішному телепроекті Валерій Магдьяш отримував тисячу доларів за один знімальний день. Він вирішив продати квартиру, зібрати накопичені гроші і віднести їх в банк.

Коли актор відправився у фінансову установу з грошима в руках на нього напали, вдарили по голові, Магдьяш втратив свідомість і прийшов до тями у лікарні. В особистих речах актора не знайшли ані копійки. Після виходу з медичного закладу, актор зрозумів, що став бідним і до того ж бездомним. Після цього він поїхав у Камвінводи, де спав на лавках прямо на вулиці. Перехожі та поліцейські пригощали його бутербродами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Одна перехожа жінка впізнала актора і запросила до себе додому в Анапу, оскільки в цьому місті хороший клімат і тепло. Магдьяш погодився. Він приїхав у гості до жалісливої дами і навіть зробив у її помешканні ремонт. На даний момент у нього немає житла і грошей. Фактично відомий актор після пограбування є бомжем.

Раніше повідомлялося, що зірка "Інтернів" втратив дружину з немовлям. В родині зірки серіалу "Інтерни" сталося непередбачене. Довгий час 45-річний Дмитро Файнштейн приховував особисті проблеми, але нещодавно саме вони змусили його звернутися до правоохоронців. Як виявилося, нещодавно його дружина разом з маленькою дитиною пішли з дому та не повернулися. Вони вже кілька днів поспіль не дзвонять, рідні та близькі поняття не мають, куди могла піти жінка.

Нагадаємо, зірка "Сватів" похвалився в мережі побиттям дружини.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Панін тікає з Росії через скандальне фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що нова схема шахраїв перетворює українців на безхатченків.