Користувачі мережі вже звикли до того, що кожне нове фото Анастасії Волочкової викликає хвилю подиву, жаху і сміху. Нова публікація балерини не стала винятком.

Нещодавно Волочкова додала на свій Instagram-канал фото, на якому вона стоїть біля клітки бегемота в цирку. Як додала зірка, цей бегемот є найстрашнішою твариною в Африці.

Волочкова

Волочкова також уточнила, що у Великому Московському цирку всі тварини дуже добрі. Однак, користувачів відразу ж збентежила одна деталь. На їхню думку, обличчя балерини розплилось.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У мережі відразу ж з'явилася маса коментарів:

"Обличчя в неї страшно перекошене, невже вона не бачила, який знімок публікує?..", "Що у неї з обличчям? По-моєму, воно кудись спливає.."

У свою чергу, деякі користувачі подумали, що такий вид Волочкової це результат невдалої пластики або ж непрофесійного фотошопа.

Волочкова

А що ви думаєте з цього приводу?

До слова, знаменита російська балерина Анастасія Волочкова продовжує дивувати шанувальників. На цей раз вона показала фоловерам не поздовжній шпагат, як зазвичай, а напівоголене фото.

Волочкова не перестає вражати своїми публікаціями в Instagram. Жінка виклала фото, де вона зображена по пояс, а оголені груди замалювала.

Волочкова

"Те, що хотіла сказати, висловила ієрогліфами. Це неперекладна гра слів! Сідайте і відпочивайте! А я — поплавати!", - пише Волочкова.
За традицією, нове фото балерини Анастасії Волочкової викликає величезний інтерес у її підписників, які кожен раз все критичніше оцінюють поведінку і зовнішність зірки.

Волочкова

Деякі віддані фанати захопилися природною формою грудей балерини. Однак інші користувачі не побачили нічого хорошого в цьому знімку.

Волочкова

Волочкову вже давно просять зупинитися, нагадують їй, що вона вже не дівчинка і пора згадати про рамках пристойності. На цей раз шанувальники нагадали епатажної балерині, що у неї росте донька, яка буде брати приклад з надмірно екстравагантної матері.

Однак, судячи з усього, Волочкову вже не зупинити. Жінка обожнює себе і власне тіло і готова про це говорити нескінченно. І, само собою, показувати свої знамениті шпагати на будь-якому кутку.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Як повідомляв Znaj.ua, днями Анастасія Волочкова опублікувала фото себе в новому образі, який на думку багатьох йде їй значно більше.

Також Znaj.ua писав про те, що на 173 тисячі відміток "не подобається" під новим кліпом Філіпа Кіркорова та Миколи Баскова "Ібіца", довелося всього 89 тисяч лайків. Користувачі здивовані – адже кліп був приречений на успіх. Проте участь в ролику Миколи Баскова стало найбільшою помилкою поп-короля.