Багато хто чув про те, що виконавець Тіматі дуже щедрий на почуття.

Однак ця новина шокувала його шанувальників не на жарт.

Тіматі

Вся справа в коханій співака, оскільки чимало фанатів почали підозрювати Анастасію Решетову в вагітності.

Наречена Тіматі Анастасія Решетова заінтригувала підписників свого Інстаграму нещодавнім селфі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

фото дівчини

Як можна побачити на знімку, модель позує біля дзеркала в досить відвертій сукні, в якій глибоке декольте закінчується аж у пупка.

Звичайно, дівчина привертає своїми формами, і багато фанатів відразу ж зробили їй безліч компліментів.

Анастасія Решетова

При цьому у її підписників відразу ж виникли питання, оскільки вже якось дивно Настя прокоментувала свою публікацію.

Вона додала:

"Настав час, коли в такому вигляді я насмілюся перебувати лише на фото..."

Після такого коментаря багато хто подумали про те, що модель вагітна і почали навперебій поздоровляти її зі швидкою появою малюка.

Тіматі привітання теж дісталися.

Крім того, шанувальники відразу ж почали насідати з питанням про те, коли ж вони одружаться? Поки Анастасія мовчить з цього приводу.

Що ж, будемо чекати нових подробиць.

спільне фото

До слова, 22-річна російська модель Анастасія Решетова в черговий раз вражає громадськість своїми витівками.

Цього разу не тільки хейтеры, але і фанати звинуватили зірку у відсутності смаку і стилю. Все тому, що знаменитість нарядила на вручення премії GQ "Людина року" повністю прозоре плаття і світила на камери своїми сідницями.

спільне фото

Відповідні знімки опублікував в Instagram хлопець Решетової, відомий російський виконавець, Тіматі.

Голі сідниці моделі не на жарт розлютили інтернет-користувачів. Прихильники вважають, що Тіматі варто було б краще одягатися свою наречену і не демонструвати на публіці всі принади дівчини.

фото разом

"Невже фінанси не дозволили одягнути свою дівчину, сам одягнений з голочки, а бідна дівчинка в вуаль закуталась" "Розпусниця року! Якось непристойно на церемонії в такому вигляді з'являтися" "Дівчина могла б одягатися пристойніше і елегантніше. Ось Шишкова завжди одягається зі смаком" "Настя, вибачте, але ви як дешевка з голими сідницями", - додали фанати.

сукня

Нагадаємо, російському реперу Тіматі останнім часом тільки й лишається, що відповідати на критику. Після гучного скандалу із Хабібом Нурмагомедовим через концерт Єгора Кріда, на нього "пішов в атаку" ще один боєць UFC - Дмитро Смоляков.

Як повідомляв Znaj.ua, після презентованого днями спільного треку Філіпа Кіркорова і Єгора Крида, де поп-король показав, що він також вміє читати реп, не залишається сумнівів, що хіп-хоп дует Алли Пугачової і Максима Галкіна викликав би не менш бурхливу реакцію.

Також Znaj.ua писав про те, що як відомо, конкуренція на російській поп-сцені дуже висока. Тому Кіркоров вирішив приступити до рішучих дій.