В дім відомого радянського і російського артиста Андрія Мягкова прийшла біда. Дружина актора – 75-річна Анастасія Вознесенська пережила важкий інсульт, однак після нього виявилася цілком паралізованою.

Цю інформацію повідомила актриса Алла Покровська, відповідаючи на питання, чому 80-річний Мягков прийшов без дружини на прощання з актором і режисером Дмитром Бруснікіним, який помер 9 серпня 2018 року у віці 60-ти років.

"Вона зараз дуже серйозно хворіє, от і не прийшла, їх сім'ю Андрій представляв і проводжав їх учня", - зазначила Алла Покровська.

Відомо, що дружина Мягкова актриса Анастасія Вознесенська багато років страждає від цукрового діабету, і тепер інсульт серйозно погіршив її стан. Треба сказати, що і сам Андрій Мягков також не може похвалитися міцним здоров'ям. В кінці минулого року актора госпіталізували з сильними головними болями, ще раніше йому була зроблена операція на серці, а також він страждає від хронічних проблем з суглобами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Андрій Мягков і Анастасія Вознесенська одружилися у 1963 році. В цьому році вони відзначають смарагдове весілля. Дітей актори не мають. За визнанням Мягкова, вони були дуже зайняті кар'єрою в молоді роки, тому і не народжували дітей.

Андрій Мягков відомий за ролями в таких фільмах, як: "Брати Карамазови", "Іронія долі, або з легкою парою!", "Службовий роман", "Гараж", "Жорстокий романс" та іншим. Анастасія Вознесенська знімалася в таких картинах: "Майор «Вир»", "Любити", "Гараж", "Вокзал для двох", "«Аварія» – дочка мента" та інших.

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі пішов з життя відомий режисер і Народний артист України. У Запоріжжі помер Народний артист України, професор, режисер і художній керівник театру імені Магара Олександр Король. На сайті театру імені Магара у п'ятницю, 14 вересня, з'явилося повідомлення про смерть відомого режисера — гордості театрального мистецтва Запорізької області.

Нагадаємо, помер художник, якого обожнювали всі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що світ втратив легендарну телезірку.

Також портал "Знай.uа" писав, що померла легендарна зірка серіалів.