Російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд до України, показала своїм шанувальникам дуже відверте відео.

Однак, співачка не збиралася хвалитися своїми пишними формами, а хотіла порадити фанатам дуже корисну для здоров'я процедуру. Відеозапис зірка виклала в Instagram.

Наташа Корольова сповістила фанатів про свій від'їзд до Флориди. Але після тривалого перельоту і насиченого дня співачці потрібно розслабитися і зробити це вона вирішила у SPA за допомогою кедрової фіто-бочки з травами.

При цьому артистка вирішила показати підписникам, як знімає втому і стрес, і зняла на відео процес проведення розслаблюючій процедури. В ролик увійшов момент, коли оголена виконавиця хіта "Жовті тюльпани" занурюється в спеціальну бочку по шию, де їй належить просидіти якийсь час.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перш ніж опуститися в ємність, Наташа встигає продемонструвати на камеру свої апетитні груди. Однак добре розглянути принади 45-річної зірки глядачам не вдасться, адже в момент зйомки Корольова прикривала груди руками. До того ж, у приміщенні, де проводиться процедура, для максимального розслабляючого ефекту використовується спеціальне підсвічування, що імітує зоряне небо, тому оголені форми артистки приховує ще і напівтемрява.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома російська співачка Наташа Корольова, якій заборонили в'їзд до України, опублікувала домашнє відео, де її чоловік Сергій Глушко, відомий як Тарзан, позує в дивному вбранні.

Багатьом фанатам співачки сподобався ролик, який вона розмістила в своєму Instagram. За добу повідомлення набрало майже 270 тисяч переглядів. Проте знайшлися і хейтери, які саркастично прокоментували відео: "П'яна вишня", "Тарзан вже не той", "дурило в роках".

Варто нагадати, що у зв'язку з тим, що і Наташа Корольова і Тарзан (справжнє ім'я Сергій Глушко) тісно пов'язані з шоу-бізнесом, шанувальники артистів були впевнені: їх 16-річний син теж піде по стопах зіркових батьків. Однак, всупереч припущенням, хлопець вирішив вибрати собі зовсім іншу професію.

Нагадаємо, відверте міні старіючої Корольової позбавило фанатів сну.

Як повідомляв Знай.uа престаріла Корольова не вгадала з пікантною позою.

Знай.uа писав, Корольова показала російському шоу-бізнесу змужнілого тарзаненка.