Блогер і ведуча "Орла і Решки" Анастасія Івлєєва розповіла про особисте. Дівчина зізналася, що довго не знала справжнього імені свого хлопця репера Элджея.

Про це Настя розповіла на шоу "Вечірній Ургант" на одному з російських телеканалів.

Популярна телеведуча зізналася, що лише нещодавно і зовсім випадково дізналася справжнє ім'я свого коханого – репера Елджея.

Забавну історію Івлєєва повідала у відповідь на питання про те, як вона називає свого хлопця в повсякденному житті. З'ясувалося, що Настя не тільки довгий час не знала справжнього імені Елджея, але і не знайома ще з його батьками. Однак блогер зазначила, що на те є свої причини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За словами Насті, вона дізналася ім'я свого коханого випадково в компанії.

Раніше російська телеведуча і видеоблогер Анастасія Ивлеева дала відверте інтерв'ю Юрію Дудю. Дівчина розповіла про свої сексуальні уподобання, негативному досвіді і відносинах з репером Елджеем.

Спершу Юрій Дудь запитав Настю про її досвід відвертих зйомок для журналу Maxim. Дівчина зізналася, що друга фотосесія далася їй важче першої. Так, телеведучої було важко показати груди, і вона вигнала з приміщення майже всю знімальну групу.

Втім, сором'язливість не завадила дівчині обговорити з Юрієм свій інтимний досвід. Кращим сексом у своєму житті дівчина назвала секс зі своїм нинішнім бойфрендом Элджеем.

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" розповіла про інтимне життя. "У мене зараз відбувається кращий секс в житті", - Ивлеева.

Як повідомляв "Знай. ua", гарячі дагестанські хлопці загрожують нареченому Насті Ивлеевой. Виступ улюбленого молоддю виконавця Элджея в Махачкалі буде скасовано.

"Знай. ua" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Ивлеевой. Дівчата зіграли в забавну гру.