Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість показала дійсно пікантне відео, на якому позувала у відвертому чорному вбранні, як героїня культового фільму "Лара Крофт". Так, артистка зізналася, що приміряла костюмчик для української комедії "Продюсер", яка вийде на екрани вже 14 лютого.

"Лара Крофт, яку ви заслужили, Любімки...😂 @producermovie", - пожартувала Астаф'єва. Фоловерам такий сексуальний образ припав до душі: "Богиня😍❤️", "Сама офігенна Лара Крофт за всю історію! Обожнюю! 😍😍😍", "Джолі нервово курить в стороні😀", "Просто шикарна фігура", "Шикарний Бюст )Шикарна Даша♥️🔥", "КРАЩА Наша. ВСЕ натурально і красиво 👑👑👑", "Костюм супер! Дуже пасує. А фігура яка😍", "Краще Лари Крофт!!!🤗👍👍👍🎉🎉🎉💞".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки. Також знаменитість позувала для журналу Cosmopolitan, розкривши кілька основних секретів по догляду за волоссям і шкірою. Правда, для цього співачка повністю роздяглася, залишивши тільки колготки в сіточку і ледь прикривши руками масивні груди. А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим зі зламаною шиєю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще