Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram вбрання з останнього виступу. Так, артистка вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ знаменитість доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

"🌹 Доброго вечора!", - побажала всім Лорак. Фолловери ж почали критикувати: "ох не ваше це вбрання.. Зовсім не ваше..", "Стильно по - Кіркоровськи 😩🤡", "Один стиліст з королем?", "А що уггі не одягла??", "І ось знову дивне плаття.Хто таку гидоту шиє(((", "Все таки дружба з Кіркоровим даром не проходить.", "Кароліна це ваш невдалий експеримент .", "Безглуздий костюм, якщо чесно", "Взуття — жах!", "Ані, у Вас такий втомлений вигляд і порожній погляд. Бліде обличчя. Ви гарна жінка, але не на цьому фото. Сукня виглядає дуже "важко" і псує фігуру.", "Ані не в образу, змініть стиліста 🙏🙏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️вона вас спотворює . Від взуття до волосся 🙈🙈", "Не слухай Кароліна стилістів, а дивись у дзеркало... Сукня малюнок а ля скилет, взуття а ля п.... ц...".

"Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак показала нове селфі з машини, але її вираз обличчя здався фанатам дивним. Як і раніше, шанувальники просять артистку припинити робити уколи краси, особливо збільшувати губи. Також знаменитість позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі співачки виглядає дуже ненатурально. А ще Лорак вирішила показати фанатам в Instagram новий склад проекту "Голос 7" російської версії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще