Скандал навколо розлучення російського гумориста Євгена Петросяна з дружиною та партнеркою по сцені Оленою Степаненко, схоже, йде йому лише на користь. Принаймні так вважають шанувальники актора.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Напередодні свого дня народження Петросян вперше за багато років зважився змінити образ, цього разу він постав перед фанати в несподіваному "брутальному" вигляді.

Петросян

Щоб бути в тренді 73-літній народний артист РФ відростив бороду.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іменинник показав підписникам в соцмережах портрет в новому іміджі і зібрав сотні компліментів від фанатів, які скориставшись нагодою, привітали Євгена Вагановича зі святом.

Петросян зараз і в дитинстві

У коментарях під постом швнувальники висловили своє захоплення та побажали залишатися таким же позитивним і молодим душею.

"Як вам личить такий імідж",

"Спробуєте відростити бороду? Вам піде",

"Ребрендинг після розлучення. Залік",

"Клас! Так тримати! Не сумуємо! З днем народження", — пишуть користувачі.

Гуморист в Мережі поділився ще одним рідкісним кадром — своєю архівною дитячою світлиною.

"У моєму віці, напевно, треба починати вже зворотний відлік. Так що, з кожним роком я все молодше і молодше! — розповів Петросян. — На цьому фото я досить молодий... У всякому разі, ще молодший у мене немає фотографій.Спасибі мамі Беллі Григорівні і татові Вагану Мироновичу за таку фотографію! І не тільки за це...", - підписав фото Петросян, згадуючи своїх батьків.

Петросян і Степаненко

Нагадаємо, стали відомі наполеонівські схеми Петросяна в скандальному розлученні.

Як повідомляв Знай.ua, Євген Петросян вирішив "нагріти" екс-друдину Степаненко на кругленьку суму. Розкрито хитрий план гумориста-мільйонера.

Також Знай.ua писав, що у Петросяна з'явилася ще одна коханка. З такою шокуючою заявою виступила публічна захисниця інтересів Еліна Мазур.

Так, у соціальних мережах артистові приписують роман з 29-річною помічницею Тетяною Бурхановою, однак з'явилася інформація про те, що до особистого життя Петросяна дівчина насправді не має ніякого відношення.