Відомий актор Жерар Депардьє заявив про те, що хоче отримати громадянство Туреччини. Про це повідомляє видання Aydinlik.

Жерар Депардьє відвідав Пхеньян, де зараз йде активна підготовка до святкування 70-ї річниці заснування КНДР. Журналістам вдалося взяти у актора невелике інтерв'ю у барі одного з готелів північнокорейської столиці, де зазвичай зупиняються туристи.

"Я маю намір відвідати Туреччину в жовтні і поговорю з Ердоганом", - повідомив Депардьє.

Також він заявив про намір одержати турецьке громадянство, повідомляє Aydinlik.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше, 1 січня 2013 року президент Росії Володимир путін підписав указ про надання французькому актору Жерару Депардьє російського громадянства. Зовсім скоро після цього актор, який на постійній основі проживає за межами Росії, отримав прописку в Саранську. Відомо, що він зберіг і французьке громадянство.

Крім того, актор ще має громадянство Бельгії і заявляв про плани отримати також громадянство Алжиру.

Раніше відомого французького актора і кращого друга російського президента Володимира Путіна Жерара Депардьє зловили журналісти в лобі-барі одного з готелів Пхеньяну.

Дивно, але актор відмовився спілкуватися з пресою.

Відомий французький актор Жерар Депардьє, який кілька років тому отримав російське громадянство, приїхав в Північну Корею. Про це повідомило французьке телебачення.

На знімку видно, як Депардьє в сонячних окулярах і в синій сорочці знаходиться в лобі-барі міжнародної готелю Янгакто, розташованої в Пхеньяні.

Нагадаємо, друг Путіна Депардьє приїхав у гості до Кім Чен Ину.

Як повідомляв "Знай. ua" Депардьє звинуватили в мерзенному злочині. Актор "повністю заперечує будь-який напад або зґвалтування".

"Знай. ua" писав, що фото з весілля "подружки Путіна" підірвали мережу. Користувачі сміються над зовнішністю подруги Путіна.