Як стало відомо, дівчина вирішила відправитися в Туреччину на пошуки чоловіка.

Дана розповіла, що у Туреччину не літала понад півроку. Але блондинка-телеведуча не сумнівається, що тільки там справжня російська дівчина може знайти собі гідну партію. До поїздки Дана Борисова підготувалася від душі. Змінивши свою зовнішність, жінка вирушила за кордон шукати своє щастя, тільки вона явно перестаралася з омолодженням.


Як стало відомо, Борисова зробила собі модну серед знаменитостей підтяжку обличчя нитками. Дівчина настільки була в захваті від свого образу, що навіть пообіцяла відмовитися від косметики і яскравого макіяжу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще


Коментатори в Инстаграмі, де зірка виклала фото, були шоковані і накинулися з критикою:


«Сумно...», «Нерозумно робити з собою таке», - відзначають вони.


Як з'ясувалося, неприємності чекали на Дану вже в аеропорту. Поки знаменитість і її дочка чекали на рейс, до них підійшла фанатка. «Ви Дана Борисова? Ні, так просто схожі», - зауважила дівчина. Борисова ж вирішила все перевести в жарт, але прихильниця наполягала на фото. Дана розлютилася на слова дівчини, так як її обличчя серйозно постраждало в гонитві за омолодженням.
З'ясувалося, що для відпочинку телеведуча зняла двоповерховий номер в елітному готелі. Незважаючи на те, що жінка нерідко скаржиться на своє матеріальне становище, вона може відпочити на широку ногу.


Нагадаємо, раніше Дана Борисова вже страждала від рук пластичного хірурга. Дівчина робила фото для соціальних мереж, на яких виразно виднілися синці на щоках.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що Дана Борисова звинувачувала відомого співака у побитті. Для того, щоб підтвердити свої слова, під час одного шоу, знаменитість надала відеокадри побиття своїм екс-коханим.


Також Знай.UA писав, що Настя Івлеєва розповіла про своє ставлення до пластичних операцій, і яке втручання у свою зовнішність вона вже зробила.