Легендарні виконавці не перестають дивувати публіку. Цього разу про себе заявив Пол Маккартні, випустивши 17-й альбом Egypt Station.

Всього лише за тиждень було розкуплено 153 000 одиниць пластинок, що перевершило всі очікування і прогнози.

Пол Маккартні

Завдяки популярності нового альбому, Полу вдалося посісти перше місце хіт-параді в США Billboard 200 вперше за останні 36 років.

Варто нагадати про те, що в 1982 році лідером став сольник Маккартні Tug of War, а в 2007 році музикант посів третю позицію хіт-параду з альбомом Almost Full. Такий величезний проміжок часу, коли артист займав перше місце чарту, став максимальним в діяльності Billboard 200, оскільки до цього останній альбом колишнього учасника групи Beatles вийшов в 2013 році.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пол Маккартні

Також джерела повідомили про те, що ще до виходу виходу альбому Пол Маккартні дав інтерв'ю, в якому він розповів про різні історії, пов'язані з легендарною групою.

Пол Маккартні

Одна з найбільш кумедних історій полягала в тому, що за словами виконавця один раз всі члени колективу зайнялися груповим онанізмом при вимкненому світлі. При цьому вони повинні були викрикувати імена людей, які їх тоді надихали.

Що ж, розвага і справді незвичайна.

До слова, музиканти Пол Маккартні і Джон Леннон підписували складені пісні як Леннон / Маккартні, але шанувальники The Beatles все одно здогадалися, хто написав кожну конкретну пісню.

Однак думки фанатів різко розділилися щодо композиції "In My Life" з альбому Rubber Soul. Вирішити суперечку допомогли вчені. Нещодавно їм вдалось вирішити давню суперечку і з великим ступенем вірогідності назвати композитора даної пісні.

The Beatles

Дослідженням зайнялися три наукових фахівця з Гарвардського університету. Пісні Маккартні і Леннона, що вийшли в 1962-1966 роках, розділили з урахуванням п'яти компонентів: чотиритактні контури, уніграмми і біграми мелодій, уніграмми і біграми акордів.

The Beatles

Інший вчений прослухав близько 70 пісень Леннона / Маккартні, особливу увагу звертаючи на переходи між нотами і акордами. У підсумку фахівці виявилися на переконані, що Пол Маккартні в середині створення пісні втрутився і додав своє звучання, проте, його участь прирівнюють не більше, ніж до 0,018%. Більшу частину пісні написав Джон Леннон.

The Beatles

Нагадаємо, у 60-х роках навряд чи хтось міг зрівнятися за популярністю з учасниками групи The Beatles. Британська четвірка збирала стадіони, а Пол Маккартні справедливо вважався одним із секс-символів свого часу.

Як повідомляв Znaj.ua, у Мережі був опублікований відеозапис за участю музиканта Пола Маккартні в популярному караоке-проекті Carpool Karaoke Джеймса Кордена. Відео за два дні зібрало мільйони переглядів на YouTube-каналі шоу. І досі, відео набирає все більшу популярність.

Також Znaj.ua писав про те, що фанати популярних акторів вже давно звикли до того, що часом зірки можуть видавати різні несподіванки. Але звістка про те, що Девід Харбор спробував свої сили в новому образі шокувала всіх.