Відома британська актриса і фотомодель Емма Уотсон вразила своїх підписників в Instagram неочікуваним фото, – всім відома Герміона з "Гаррі Поттера" приміряла образ "Диво-жінки" з DC Comics.

На новому фото, яке з’явилось на Instagram-сторінці Емми, вона позує в костюмі "Диво-жінки", в якому раніше можна було побачити ізраїльську актрису Галь Гадот. Поруч з Еммою стоїть переодягнений Йода із саги "Зоряні війни".


Виявилось, актриса побувала на костюмованій вечірці, для якої обрала таке несподіване вбрання.

Та незвичне перевтілення Емми Уотсон було не випадковим. Таким чином зірка хотіла привернути увагу до нової книги, яку вона радить прочитати своїм підписникам, – "Ребекка" Дафни Дю Морье.

Фото з обкладинкою книги вона також розмістила у мікроблозі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


Молода актриса Емма Уотсон завжди чудово виглядає. Її стиль простий і зрозумілий, і одночасно модний і свіжий.


І хоч інфлюенсери і диктують різні стильні тренди, на думку акторки, завжди потрібно пам'ятати про класичні прийоми. Емма Уотсон не особливо експериментує, але завжди використовує натуральність. Вишуканий стиль акторки став її візитною карточкою. Природна краса актриси зробила її популярною в модельній сфері.

Нагадаємо, Емма Уотсон прикрасила собою обкладинку австралійського Vogue.

Як повідомляв портал "Знай.ua", серце 28-річної зірки "Сутінок" Емми Уотсон знову вільне – вона розійшлась зі своїм бойфрендом актором Кордом Оверстрітом.

Також "Знай.ua" писав, Емма Вотсон розповіла, що пережила у своєму житті весь арсенал сексуальних домагань