Тривалий час співачка Гайтана ні слова не говорила про своє особисте життя. Втім, нещодавно вона все-таки зізналася: вийшла заміж, стала мамою і почувається щасливою.


Особисте життя Гайтани

Гайтана з чоловіком
Гайтана з чоловіком


Останні тижні Instagram артистки заполонили емоційні знімки із донькою Сапфір-Ніколь, а потім з'явилися нарешті і спільні фото зі коханим, Олександром.


Крім того подружжя разом прийшли на ефір шоу "Танці з зірками" і навіть дали інтерв'ю Каті Осадчій. Гайтана розповіла, що зараз займається бальними танцями, і часто відвідує заняття разом зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гайтана з чоловіком
Гайтана з чоловіком

"Я танцюю з донькою, вона танцює з тим партнером. Цей хлопець щось там обіймає нашу маму. Так на мене дивиться, питає: "Саша, а я там не дуже?". Кажу: "Ще поки нормально, але скоро, дивись мені", - прокоментував Олександр.

Гайтана
Гайтана


Загалом Гайтана ніколи не любила афішувати свої стосунки. Більше року вона, як виявилося, живе разом із саунд-продюсером Алексом Смартом, але його обличчя ніхто досі так і не бачив, до участі у проекті.

Зате із донькою Ніколь вони часті гості у різноманітних салонах краси та спортивних залах, постійно подорожують.

Гайтана
Гайтана


Чутки про вагітність 38-річної Гайтани з'явилися в березні 2017 го, коли вона вийшла на сцену під час сольного концерту у сукні вільного пошиву. Тоді уважні глядачі помітили, що фігура співачки суттєво змінилася.

Чоловік Гайтани
Чоловік Гайтани

Ще деякий час Гайтана зберігала мовчання, але коли приховувати чималий животик стало вже неможливо, зізналася, що чекає на первістка.

Гайтана
Гайтана

Причому заявила в інтерв'ю одному з телеканалів, що нічого не приховувала, просто не вважала за потрібне обговорювати своє становище.


Дивіться: Гайтана розповіла про стосунки із чоловіком


Нагадаємо, Тіна Кароль, Гайтана та інші зіркові мами показали, як відпочивають із дітьми.
Як повідомляв Знай.ua, Гайтана поділилася в мережі комплексом вправ, що допомагає їй залишатися у відмінній формі.
Також Знай.ua писав, співачка Валерія розповіла про зраду чоловіка.