Вшанувати пам'ять загиблого українського музичного виконавця запросили співачку Tayanna.


Співачка запропонувала своє бачення композиції “Дельфіни”, кліп на яку був останнім, знятим артистом за життя.


“Я довго думала, яку пісню виконати, і якщо чесно, то всі ті, які мені були відомі вже були розібрані. Мені пощастило, що саме пісня “Дельфіни” дочекалася мене, а я її. Тому що це пісня-дельфін, який припливає, щоб врятувати, коли у тебе є в цьому необхідність”, - повідомляє виконавиця.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Несподіване рішення по вокалу, а також нове аранжування пісні так гармонійно виглядали у виконанні дівчини, що фанати знаменитості попросили включити “Дельфіни” в її репертуар.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що на честь 50-річчя Кузьми Скрябіна в Кривому Розі пройшов автопробіг, який став уже традицією щороку саме в цей день. Старт пробігу починається біля центрального ринку. Далі авто направляються колоною до місця аварії. З автомобілів звучать пісні Скрябіна. Слід нагадати, що аварія сталася за 30 кілометрів від Кривого Рогу. На узбіччі поставили в пам'ять про те, що трапилося хрест. Укрпошта в честь дня народження співака випустила іменну поштову марку з роками життя Скрябіна та його фотографією.


Також Знай.UA писав про те, що дружина Кузьми Скрябіна на честь його дня народження розповіла маловідомі факти з життя свого чоловіка. Стало відомо, яким батьком був співак, яку професію йому пророкували батьки, місце, яке для нього стало найголовнішим у житті і як Кузьма писав пісні.


Крім цього Знай.UA повідомляв про те, що на екрани планується вихід фільму Кузьми Скрябіна, який залишився незакінченим. Відзначається, що зйомки почалися ще в 2013 році, але з-за подій на Майдані і війни в країні вони відкладалися. Кузьма готувався до екранізації заздалегідь і озвучив, як вона повинна відбутися.