Білоруська група Naviband опублікувала в мережі перший кліп українською мовою. Музиканти заспівали українською свою нову пісню "Сумне море".

"За останні 2 роки ми з групою нерідко бували в Україні з концертами, тому давно думали про те, щоб записати пісню українською - красивому, благозвучний і дуже схожим на наш рідний", - пояснили учасники Naviband.

Музиканти розповіли, що записати саме цю пісню українською виникла випадково. Кліп на пісню група опублікувала на відеохостингу YouTube.

Спочатку трек "Сумне море" був написаний білоруською мовою, проте в процесі підготовки хтось наспівав кілька слів українською і ця ідея дуже сподобалася всім учасникам музичного колективу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також музиканти анонсували осінні концерти в українських містах: Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську та Луцьку.

Раніше легендарний американські репер Eminem Маршалл Метерс на своєму YouTube-каналі презентував новий кліп. Відомо, що нову відеороботу артист зняв на сингл Lucky You, яку записав спільно зі Joyner Lucas. Кліп дуже активно набирає перегляди.

Нагадаємо, що пісня Lucky you вийшла на недавньому альбом виконавця, який має назву Kamikaze.

Успіх Маршалла став гідним прикладом для багатьох хіп-хоп-музикантів, і тепер Емінем випускає другий кліп з моментами релізу платівки. Все виразніше стає помітно повернення в колишній стиль, а також дуже якісна кінематографічна картинка у відеороботі.

Нагадаємо, Емінем підірвав Youtube новим кліпом. Успіх Маршалла став гідним прикладом для багатьох хіп-хоп-музикантів.

Як повідомляв "Знай. ua", Оксана Марченко і Дмитро Чаплін продовжують дивувати і захоплювати, на цей раз бездоганним танго.

"Знай. ua" писав, що співак здивував новим альбомом і пікантними спогадами часів The Beatles.