Під час інтерв'ю відомому блогеру Нагієв повідомив про маловідомий роман з Ларисою Гузеєвою, ведучою шоу “Давай одружимося”. Їх відносини почали розвиватися ще, коли Нагієв навчався на другому курсі інституту.


“Це був спалах, сплеск!, - повідомляє чоловік. – Я побачив Ларису, коли вона прийшла до нас в інститут, зовсім небесної краси, під ручку з модним американським режисером російського походження. Вона вчилася на кілька курсів старше, у того ж викладача, який читав лекції у мене”. Як повідомив телеведучий, в той же день вони відправилися в ресторан Будинку журналістів. “Лариса сказала мені: Дім, подивися, я колготки зачепила!. Я недовго думаючи запропонував їй їх зняти. Мене викинули з закладу, але тоді все й закрутилося-завертілося”, - розповів Дмитро.


Одне з питань Дудя стосувалося здоров'я шоумена. Блогер згадав, що сам минулого тижня потрапив до лікарні з отруєнням, через що йому довелося скасувати зйомки.


“У мене не так давно пішов камінь у нирках. Навколо команда – 100 осіб, зупинити роботу я не можу, об'єкт викупили, великі артисти... В такому стані я вповзав у вагон і ридав. У мене були контакти одного знайомого лікаря в Петербурзі, коли здавав аналізи. Я прошу його знайти когось мені в Москві. Він каже, що це неможливо, але через півгодини мені дають контакти якогось гуру, який лікує хвороби нирок. Історія мерзенна, але на наступний день я повернувся в команду. Існують речі, які скасувати неможливо. Я в цьому плані дисциплінований, якщо можна працювати, я буду працювати”, - повідомив він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Також актор розповів про свою службу в армії. Як повідомив Нагієв, він як і раніше в комшарах бачить дідівщину і харчування на службі. “Морожена картопля і оселедець, який спочатку замочували, а потім вимочували, слідом смажили... Ця їжа вбивала організм”, - поділився Дмитро спогадами.


Раніше стало відомо, що Дмитро Нагієв повідомив про свої головні таланти в ліжку.
Також Знай.UA стало відомо, що Лариса Гузєєва одружила свого сина.


Крім цього Знай.UA писав про те, що Лариса Гузєєва під час зйомок програми опухла і почервоніла, через що її довелося терміново госпіталізувати.