Джаред Лето любить дивувати своїми божевільними витівками: то одягне костюм з квітковим принтом, то вийде на сцену в різнобарвному светрі.

Днями 46-річний музикант і актор з'явився на вулицях Лос-Анджелеса в яскраво-рожевому худі з дуже незвичайним принтом: на спині толстовки перераховані річні доходи п'яти топ-моделей!

Тепер ми знаємо, що Кендалл Дженнер отримує 22 мільйони доларів в рік, Жизель Бюндхен - 17,5 млн, Кріссі Тейге - 13,5 млн, Адріана Ліма - 10,5 млн, а Джіджі Хадід - 9,5 млн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Звідки у Джареда ця інформація і що він цим хотів сказати, невідомо. Але увагу до своєї нової колекції, куди входить толстовка, він безумовно привернув. Судячи з усього, на світлофорний стовп музикант також заліз заради залучення поглядів перехожих.

До речі, ця толстовка - частина нової колекції Джареда, створеної на честь альбому його групи Thirty Second To Mars America. І купити її можна за 75 доларів на сайті групи.

Нагадаємо, що в травні Джаред виявився в епіцентрі секс-скандалу. Актор Ділан Спроус звинуватив його в домаганнях до молодих моделей. Правда від Джареда відповідної реакції так і не надійшло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заради однієї ролі у кіно Джареду Лето нещодавно довелося пережити значні потрясіння.

Також "Знай.ua" писав, що легендарний американський рок-музикант і актор, вокаліст альтернативної рок-групи 30 Seconds to Mars Джаред Лето відвідав Київ.