У столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Аварія сталась на Ленінському проспекті.

Як стало відомо, артист сидів за кермом чорного Ford Mustang. Не впоравшись з керуванням влетів в зад білого Hyundai. Запевняє, що був тверезий.

Діма Білан

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За попередніми даними, нікому з учасників ДТП не знадобилась медична допомога. Всі живі.

Білан

Дивіться: Діма Білан потрапив у аварію

Додамо, на трасі під Санкт-Петербургом в аварії загинув відомий російський співак - баритон Михайло Луконін.За попередніми даними, інцидент стався 16 вересня на 195-му кілометрі траси Санкт-Петербург - Псков.

На дорозі зіткнулося три легковики та вантажівка. Для артиста зіткнення стало фатальним.

Нагадаємо, у вівторок, 18 вересня, стало відомо, що син нарколога Олени Федірко, яка першою оглянула винуватця смертельної ДТП в центрі Харкова Олену Зайцеву, раніше потрапляв п'яним за кермом та навіть фігурував у розслідуванні справи щодо хабарів.

Як повідомляв Знай.ua, підозрювана у справі харківської трагедії Олена Зайцева тепер користується послугами не двох, а одразу трьох адвокатів.

Також Знай.ua писав, моторошний інцидент стався 14 вересня на Південному мосту в Дніпрі. Близько 12 години дня зіткнулися мікроавтобус Opel і легковий автомобіль Skoda.

також ми писали, що ще одна "Зайцева" подряпала авто об копа і влаштувала істерику. 12 вересня, у Львові біля Національного університету ім. Івана Франка 45-річний водій автомобіля Suzuki Vitara збив лейтенанта поліції, який патрулював місто на велосипеді. Відзначається, що аварія сталася близько 13 години на вулиці Січових Стрільців.

В результаті, 30-річного патрульного доставили в місцеву лікарню, де лікарі попередньо діагностували у нього забій колінного суглоба.