Днями діти зіркової пари російського шоу-бізнесу Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначили свій перший ювілей - п'ять років від дня народження.

Діти Пугачової та Галкіна

Ліза і Гаррі вже давно підкорили публіку і стали, можна сказати, всенародними улюбленцями. Але усередині самої родини, виявляється, усе не так гладко.

У той час як маленика Ліза постійно блищить у мікроблозі Галкіна, син рідко потрапляє в об'єктив татової камери. Фанати одразу ж запідозрили недобре і вирішили докопатися до істини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У мережі переконані, що Галкін недолюблює свого сина через його схожості з Філіпом Кіркоровим - екс-чоловіком Алли Борисівни. Однак і підстави вважати, що в Гаррі є генетичний матеріал Філіпа Бедросовича, безперечно, є.

У соцмережах вірять у генетичну пам'ять матки - нібито жіночий організм здатний зберігати біологічний матеріал партнерів, який згодом використовується при заплідненні. Насіння Кіркорова залишилося у Пугачової з часів спільного життя, після чого, через десятиліття, її яйцеклітини і дали життя двійнятам, використавши спадковий матеріал не тільки Галкіна, а й екс-партнера.

Підтвердженням цієх, із першого погляду, неймовірної теорії фанатів є син Філіпа Кіркорова Мартін, який як дві краплі води схожий на сина Галкіна Гаррі.

Фанати припускають, що, помічаючи схожість із своїм одвічним суперником за серце Примадонни, гуморист несвідомо уникає Гаррі, вважаючи за краще проводити час із своєю дочкою.

Нагадаємо, у вівторок, 18 вересня, діти Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначають перший маленький ювілей - двойнятам виповнюється п'ять років.

ЗМІ повідомляють, що діти зіркової пари живуть у розкоші та багатстві. Незважаючи на юний вік, діти вже давно відвідують елітні навчальні заклади.


Як повідомляв "Знай.ua", двійнята Максима Галкіна і Алли Пугачової відзначають день народження - Гаррі і Лізі виповнилося по п'ять років.

На честь першої круглої дати зіркові батьки піднесли їм "живі" подарунки - хом'ячків і канарок.


Також "Знай.ua" писав про те, що останнім часом в соціальних мережах виникає все більше дискусій навколо найнеординарнішої пари російського шоу-бізнесу.