Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

"Зараз один з найщасливіших періодів у моєму житті... попереду великі і дуже приємні зміни😻 я вдячна кожній людині, яка зі мною разом проживає і переживає всі етапи проходження на шляху до мрії. Спасибі моїй самій найкращій команді на світі #nkteam @ilona_ku @upintothesky @pashkevych ❤️ спасибі моїй роднулечці @annchuk і моєму улюбленому генію @realpotap ❤️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "А це чебурашка😂😂", "Зачіска,ніби тільки з ліжка встала))", "ну слава богу...залетіла нарешті значить...вітаю!", "Насть я вас люблю, мої діти обожнюють.....але сьогодні , ви як з бодуна!!!", "Вагітна 😤", "А хто-небудь помітив, що вона про Льошу написала????😏😏😏 Мені одній здається, що ніякої таємниці вже немає!!!!?", "Настя ти дуже погано виглядаєш", "Настя,ви перетворюєтеся в анорексичку..".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також знаменитість поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.

А ще Каменських вирішила показати черговий наряд з Італії, проте фанати почали переживати за здоров'я свого кумира.