Шанувальники творчості Алли Пугачової присвятили Примадонні відео "Колір настрою чорний", в основу якого поклали відомий хіт колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Відеоробота так сподобала автору пісні, що Кіркоров опублікував його у себе в Instagram

Натхненням для даного ролика стала співпраця Кіркорова і бренду Black Star. Користувачі просто трохи переробили текст пісні "Колір настрою синій".

У кадрі відомого кліпу показане все розкішне життя Тіматі і його колеги. Однак цього разу замість Єгора Кріда і Кіркорова, у ролику головною героїнею виступає Алла Борисівна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Алла Пугачова

В коментарях один з користувачів написав, що артисти створили дану композицію спеціально для Примадонни.

Як помітили уважні шанувальники Примадонни, текст пісні Кіркорова повністю збігається з образом співачки.

В коментарях один з користувачів написав, що артисти створили дану композицію спеціально для Примадонни.

Пугачова з донькою - Крістіною Орбакайте

Філіпу Кіркорову неабияк сподобався запис, тому він і поширив його в мережі.

Варто додати, що протягом тривалого часу Алла Борисівна воліла носити лише чорний колір. У її гардеробі зявилась неймовірна кількість вбрання цього похмурого відтінку.

Алла Борисівна у молодості

Дивіться: Про кого насправді пісня Кірковрова "Колір настрою чорний"

Нагадаємо, у мережі пояснили, чому Галкін зненавидів власного сина. Фанати вважають, що пятирічний Гаррі схожий на екс-чоловіка Примадонни Філліпа Кіркорова.

Як повідомляв Знай.ua, 19 вересня, двійнята Максима Галкіна і Алли Пугачової відзначають день народження - Гаррі і Лізі виповнилося по п'ять років. Зіркові батьки пригтували для діток, як здалося фанатам, досить простий та дешевий подарунок.

Також Знай.ua писав, що у мережі показали будні зіркових діточок Пугачової та Галкіна.