У середу, 19 вересня, український продюсер популярного жіночого колективу "ВІА Гри" Костянтин Меладзе вперше прокоментував зміни в складі тріо. Як відомо, нещодавно з групи пішла Анастасія Кожевнікова, а її місце посіла учасниця російського шоу "Голос" Уляна Синецька.

Меладзе повідомив, що по закінченню п'ятирічного контракту він запропонував продовжити його тільки співачці угорського походження Еріці Герцег.

"Коли мене не надихають атмосфера і темпи розвитку, що склалися в тому чи іншому колективі, я переключаюсь на більш перспективні і цікаві для себе проекти. Цього разу, після закінчення контракту, я запропонував продовжити його тільки Еріці Герцег. І вже бачу, що з приходом нових людей, Ольги Меганської і Уляни Синецької, в групі склалася прекрасна людська і творча атмосфера. Я знову сповнений сил, надій і натхнення, і впевнений, що ми ще довго будемо тішити шанувальників новими творами і творчими експериментами. Історія групи "ВІА Гра" триває", - написав Костянтин Меладзе у своєму профілі Instagram.

До речі, перший склад нової "ВІА Гри" сформувався ще п'ять років тому. До нього увійшли троє красивих дівчат - Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевнікова. У березні 2018 року з групи пішла Романова. Не так давно з'ясувалося, що співачка народила первістка і зараз займається вихованням дитини. Їй на зміну прийшла росіянка Ольга Меганська.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, 1 вересня контракт із колективом розірвала Кожевникова - вона має намір розвивати сольну кар'єру. З першого складу залишилася тільки Еріка, яку зараз по праву можна назвати "старожилом" у "ВІА Грі".

перший склад нової ВІА Гри

Нагадаємо, Кожевнікова зізналася, що її обранець і новоспечений чоловік зовсім не в захваті від концепції групи "ВІА Гра".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Кожевнікова і її таємничий наречений Кирило обмінялися обітницями в одному із заміських комплексів Києва 24 серпня.

Також портал Знай.uа писав, екс-учасниця"ВІА Гри" Міша Романова народила первістка.