Адвокат Олени Степаненко дала перше інтерв'ю пресі від імені підопічної і розкрила деякі таємниці розлучення знаменитої пари.

Преса вже не перший місяць гуде про розлучення однієї з найзнаменитіших пар російського шоу-бізнесу: Олени Степаненко та Євгена Петросяна. Нарешті, про процес вирішила висловитися сама артистка, правда, зробила вона це через свого адковата, яка дала інтерв'ю одному з російських ЗМІ.

"Євген Петросян намагається приховати справжню причину розірвання шлюбу. Думаю, що відомості про молодв помічницію Євгена Вагановича небезпідставні. Думаю, саме тому Євген Ваганович і зажадав термінового розділу майна. Причому зажадав до того, як взагалі зайшла розмова про розлучення. Він сказав Олені Григорівні, що йде, і відразу ж сам заговорив про розподіл майна. Дуже квапив з цим. Для Олени Григорівни все це було несподіваним. Більш того, представник Петросяна навіть став запевняти, що краще зараз розділити майно, оскільки з Євгеном Вагановичем легше домовитися, ніж з новим спадкоємцем", — розповіла адковат.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена не уточнює, хто саме став спадкоємцем, вона також відмовилася коментувати чутки про те, що Петросян скоро стане батьком. Також вона не підтвердила те, що спадкоємиця претендує на 80% майна пари: "До цього часу вимоги Олени Григорівни складають менш 50% від вартості заявленого до розділу майна".

Також вона спростувала те, що пара, нібито, останні роки жила окремо.

"У Євгена Вагановича і Олени Григорівни була справжня сім'я протягом 30 з гаком років. У них вінчаний шлюб. До 2017 року, зі слів Олени Григорівни, було все нормально, і ніхто не підозрював, що цей шлюб розпадеться".

"Петросян не може не знати, скільки необґрунтованих звинувачень, скільки брехні і образ було висловлено на адресу Олени Степаненко", — додала Забралова.

Нагадаємо, Євген Петросян виклав у своєму профілі в Instagram нове фото, на якому зображений на дачі зі своєю коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, розлучення перетворило Петросяна на брутального мачо.

Також Знай.ua писав, Петросян вирішив нагріти Степаненко на круглу суму.