Всіма улюблений Єгор Крід оголосив конкурс! Його новий хіт "Колір настрою - чорний", мабуть, потребує кліпі.

Умови конкурсу: необхідно під пісню "Колір настрою чорний" зняти своє трешове відео та викласти його в instagram. Найкращі ролики потраплять на розкрутку до Єгора. Гарний приз, нічого не скажеш! Заради такого люди готові на багато що підти. Адже популярність має свою ціну і в декого просто немає грошей на розкрутку.

Приміром, сибірячка Поліна Дубкова, що приїхала підкорювати столицю, чудово виконала завдання Єгора. Дівчина молода, амбітна, готова на все. Тому на тлі хіта Кріда без зайвої скромності в парі з подругою оголила груди. Дія було необхідна для того, щоб під музику змінити сині футболки на чорне боді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Судячи з усього Єгору таке відео припало до смаку. Він додав даний ролик в інстаграм, відео вже зібрало більше двох мільйонів переглядів.
Але далеко не всім подобається такий витвір. Фанати Єгора Кріда розділилися на два табори. Хтось підтримує дівчат, яким так подобається виставляти себе напоказ, а хтось дуже жорстко критикує і панночок і самого Єгора за таку творчість.

- Класний танець! І я так хочу танцювати, - діляться інші.

- Дівчата десь втратили спідниці, - жартують треті

- Як не соромно! – обурюються четверті.

- Можна щось скромніше, - звертаються до Єгора Криду четверті.

- Як так можна? У цих дівчат вдома чи що мужиків немає? Батька, брата, чоловіка?, - дивуються п'яті.

- Крід, дай їм 100 тисяч, нехай мізки куплять, - просять у музиканта шості.

- Єгор, не опускайся до подібного. Ти, начебто, хлопчик зі смаком, - просять сьомі.

- Жах, Єгор, навіщо ви це виклали? Вас же діти дивляться, - запитують інші.

Все ж таки більшості подобається! Побажаємо Єгору і дівчатам творчого успіху!

Нагадаємо, що на порталі "Знай.иа" повідомлялося 6-й сезон російського проекту "Холостяк" вже позаду, однак популярний співак Єгор Крід так і не вибрав свою єдину.

"Знай.иа" стало відомо, що колишня кохана співака Єгора Кріда Ксенія Делі народила дитину.