Кіт Харінгтон натякнув, що фінал "Гри престолів" сподобається не всім. За словами актора, заключні епізоди культового серіалу виявляться вельми невтішними.

Телевізійний канал HBO все ще не готовий назвати точну дату прем'єри восьмого, заключного сезону "Гри престолів". При цьому виконавці головних ролей у шоу весь час натякають, яким може виявитися фінал.

Підлив вогню актор Кіт Харінгтон, який зіграв короля Півночі Джона Сноу. Згідно його словами, далеко не всі будуть раді тому, що побачать в останній серії "Гри престолів". За словами актора, фінал буде безрадісним.

Джон Сноу

Про що саме йде мова — невідомо. Шанувальники серіалу підозрюють, що персонажа Джона Сноу вб'ють. Раніше стало відомо, що Джеймі Ланністер доживе до фіналу "Гри престолів". Витік нової інформації про серіал сталася під час судового розгляду актора і його колишнього менеджера.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явився трейлер фінального сезону "Гри престолів". Перший трейлер, в якому анонсований новий телесезон і сцени з популярних серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня" і "Справжній детектив", показав американський телевізійний канал HBO. Про нові сезони фентезійних і драматичних серіалів у компанії HBO поки що немає достатньо інформації, оскільки зйомки кінокартин тільки проходять або перебувають у стані постпродакшина.

Мати драконів

За неофіційними даними, прем'єра заключного 8 сезону "Гри престолів" відбудеться влітку 2019 року, "Справжній детектив" – у січні 2019 року, а дата прем'єри третього сезону "Велика маленька брехня" поки що не оголошена.

Телеканал HBO представив промо-відео до майбутнього телесезону, в якому можна переглянути старі кадри з минулих сезонів серіалів, так і спостерігати за новими. Всього за добу після публікації ролику його переглянуло майже півмільйона YouTube-користувачів.

Нагадаємо, зірка "Гри Престолів" розповіла про страшний фінал серіалу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Гра Престолів" розчавив всіх конкурентів під час нагородження "Еммі".

Також портал "Знай.uа" писав, що Джон Сноу вибовкав найцікавіше про фінал "Гри Престолів".