Популярна українська співачка, яка виступає під псевдонімом NK, Настя Каменських, зробила незвичайний пост у соцмережі, що стосується "приємних змін" в її житті. Це повідомлення викликало хвилю бурхливих обговорень. Більшість шанувальників Насті впевнені, що та вагітна. Повідомляє Politeka.

"Зараз один з найщасливіших періодів у моєму житті… попереду великі і дуже приємні зміни. Я вдячна кожній людині, яка зі мною разом проживає і переживає всі етапи проходження на шляху до мрії", – написала співачка на своїй сторінці в Instargam.

Також артистка подякувала всій своїй команді, відзначивши їх ніки в Instagram в своїй публікації. Серед них виявився і Потап: "Спасибі моїй самій найкращій команді на світі #nkteam і моєму улюбленому генію @realpotap (нік Потапа в Instagram. – Ред.)", – написала співачка.

Користувачі відразу ж відреагували і зазначили, що Настя серед усіх Потапа виділила по-особливому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До того ж, коментатори на сторінці співачки помітили, що вона виглядає ще більш худою ніж раніше, блідою і втомленою: "Настя,ви перетворюєтеся в анорексичку..", "Як можна так сильно постаріти в такому віці?", "Насть я вас люблю, мої діти обожнюють… але сьогодні , ви як з бодуна!!! Тримайте марку".

Інші питали, чи правда, що співачка вагітна і разом з Потапом: "Настя ти вагітна, якщо правда я буду дуже рада пора вже якщо не зараз, то коли?" "О боже, улюблений геній Потап ...ну скажи толком що це правда не муч нас, ми любимо вас обох, чого вам приховувати".

Треті передплатники дивувалися щодо зачіски співачки: "Зачіска називається киця наваляла", "Що за гніздо на голові", "Какаха, а не зачіска".

По сторінкам співачки в соцмережах можна зрозуміти, що вона зовсім не соромиться показувати своє доглянуте тіло у всій красі. Однак на багатьох фотографіях шанувальники NK намагаються розгледіти вагітність зірки.

Нагадаємо, нещодавно Каменських долучилася до челленджу #obіцяюза100днів і пообіцяла собі освоїть відразу три види плавання за короткий час.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських знову порадувала фанатів ефектними знімками, які викликали хвилю обговорень навколо особистого життя зірки.

Також "Знай.uа" писав, Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, вкотре засмутила прихильників траурним висячим образом, який максимально підкреслив її, як уже зазначили, нездорову худорлявість.