Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала своїх фанатів новою піснею і кліпом Peligroso, виклавши коротенький тизер. Так, артистка анонсувала прем'єру 20 вересня о 20:10 на музичному каналі M1.

"Good morning, world! ☀
Почну день з приголомшливих новин!
Сьогодні ввечері вас чекає особливий сюрприз..
В 20:10 на моєму YouTube-каналі, а також @m1ukraine
Не пропустіть..Це буде 🔥
Інтрига 💋 Завіса 👄 #Peligroso", - поділилася радісною новиною Каменських. Фолловери взялися коментувати побачене: "ААААА😱😱😱😱😱😱 НЕВЖЕ Я ДОЧЕКАЛАСЯ ЦЬОГО МОМЕНТУ!!!;; УРАААААААА😱😱❤️", "ооооу, Анастасія, це круто! Далі - більше! Дякую заздалегідь за цей твір! Muchas gracias!", "Оооо ))))) Настя, тобі личить співати іноземною !!! Дуже навіть і дуже ! Супер гарна ! Будь завжди такою яка ти є ! 👩🏻💎💕", "Яка гарна ❤️❤️❤️", "Аааааа ураааа!💕💛😙😙😙".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.