Всесвітньо улюблений серіал "Гра престолів" не вийде на екрани в оголошенний термін. Автори ідеї поспілкувалися з журналістами і попередили про затримку старту останнього сезону. Назвали причини вимушеного переносу запуску і обнадіяли шанувальників серіалу феєричним закінченням фантастичної саги.

Шоураннеры серіалу Девід Беніофф та Д. Б. Уайсс засмутили фанатів повідомивши, що фінальний сезон "Ігри Престолів" слід чекати не в 2018 як раніше обіцяли, а навесні 2019.

Запуск відкладається з технічних причин. Складність задуманого і безмежний політ фантазії авторів, гальмує запуск нового сезону улюбленого серіалу. У гонитві за новою феєрією авторам шоу доводиться викручуватись і робити неможливе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Таке рішення було ухвалене із-за складності зйомок. Як повідомив Бениоффа це найбільший проект з усіх, що коли-небудь робили. Грандіозність розмаху восьмого сезону вибила авторів із плану зйомок. У свою чергу автори ідеї повідомили, що побачивши серіал фанати зрозуміють із-за чого довелося відкладати прем'єру. Таким чином обіцяли виправдати болісне очікування фанатів "Ігри престолів" по всьому світу.

Трейлер восьмого сезону "Гри престолів"

Сподіваємося новий сезон серіалу стане настільки ж непередбачуваним і зможе дуже порадувати всіх фанатів серіалу.

В останніх статтях на "Знай.иа" повідомлялося : "мати драконів" Емілія Кларк зробила скандальну тату. Фотографію актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram, чим викликала бурю коментарів і захоплених відгуків.

"Знай.иа" стало відомо, що "Гра Престолів" тріумфально обійшла всіх на "Еммі". В Америці відбулося вручення щорічної премії Creative Arts Emmy Awards. Головним переможцем у ній став серіал "Гра престолів".

"Знай.иа" повідомили, що мати драконів вперше посвітила грудьми на червоній доріжці. 17-го вересня у Лос-Анджелесі відбулася 70-а, ювілейна церемонія вручення прайм-таймових премій "Еммі". Зірки здивували нарядами.