На відому українську співачку Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії, недавно обвалилася хвиля критики. Вбрання артистки викликало у шанувальників дуже суперечливі думки.

Співачка виклала у своєму профілі в Instagram фото, на якому позує в елегантній сукні-піджаку. До образу додалися вкрай незвичайні туфлі від Balenciaga, які викликали суперечки в коментарях: одні називали їх позбавленими смаку, інші вважали такий вибір проявом стилю.

При цьому Лорак процитувала притчу царя Соломона в підписі до світлини: "Обміркуй стезю свою та нехай кроки твої будуть тверді".

"Спочатку подумала, що вона в бахілах медичних", "Красиво! Тільки туфлі великі!", "Туфлі як з мультфільму, качки такі були", "Мені здається туфлі не сюди", "Якщо це навіть і останній писк моди, то це не значить, що воно тобі йде. Іноді в дзеркало дивитися на себе треба", "Прикольні туфлі як у Дейзі з качиних історій", "Ви прекрасні, а ось туфлі – ні", "Смурфики", "На калоші схожі", – пишуть передплатники.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше повідомлялося, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, порадувала передплатників яскравим знімком, який є анонсом її нової пісні.

Відповідну фотографію артистка опублікувала у своєму Instagram.

На знімку Ані Лорак позує в облягаючому червоній сукні, що підкреслює талію співачки і пікантно відкриває її груди.

"Скоро" підписала знімок Лорак

Мабуть, таким способом Кароліна анонсувала вихід нової пісні, яку готувала вже давно.

Нагадаємо, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", нещодавно популярна співачка Ані Лорак шокувала підписників новим знімком, який відразу ж викликав масу питань.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, заявила, що українська столиця залишається для неї "рідною", навіть незважаючи на тривале перебування в Російській Федерації.