Група "Ленінград" випустила новий кліп на пісню "Цой". За сюжетом лідер колективу Сергій Шнуров розважається як може на зламаному космічному кораблі: танцює, грає в теніс, п'є шампанське. Але раптом виявляється, що в космосі він не самотній.

Новим приятелем Шнурова став милий інопланетянин.

Режисером кліпу виступив Ілля Найшуллер. Для зйомок у кліпі Шнурову довелося взяти кілька уроків хореографії і освоїти апарат "Невагомість".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що новою дівчиною лідера группи "Ленінград" Сергія Шнурова може виявитися дочка екс-глави служби безпеки УГМК Валерія Абрамова. Така інформація стала відома від видання URA.ru, яка провела своє розслідування по розпізнаванню особистості дівчини.

Слід уточнити, що на церемонії вручення премії GQ Сергій Шнуров, який пережив розлучення з дружиною, прийшов з новою коханою. Телеграм-канал Super впізнав у ній 27-річну випускницю МДУ Ольгу Абрамову – дочка підприємця з Єкатеринбурга, яка, до того ж, вивчала історію мистецтв у Лондоні. Така дівчина і справді існує. На сайті Tatler було знайдено інтерв'ю з Ольгою Абрамової за 2010 рік. У ньому вона повідомляла, що в 14 років перебралася до Москви, а коли вона приїжджає в Єкатеринбург, то любить запалювати в клубах.

Нагадаємо, в мережі опублікували кліп на пісню лідера группи "Ленінград" Сергія Шнурова, яку той написав для заключної частини трилогії фільмів про пригоди українського письменника Миколи Гоголя.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Шнурів і Гребенщиков записали саундтрек до фільму про українського генія.

Також Знай.ua писав, що у соціальній мережі Instagram ненадовго засвітилися пікантні фотографії, де модель з Санкт-Петербурга Ксенія Костровская цілується з розведеним Шнуром. Однак потім дівчина видалила знімки.