Багато хто чули про те, що 56-річна зірка "Району Мелроуз" Хізер Локлір страждає наркозалежністю.

Нещодавно зірка повідомила фанатам про важливу новину, яка може вас здивувати.

акторка

Днями Локлір розмістила на своїй сторінці в Instagram повідомлення, яке було присвячено її загиблому товаришу.

До посту вона додала:

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наркотична залежність люта і може поглинути вас. Відновлення - найкраща помста. Будьте ласкаві до всіх, кого ви зустрінете, ваш світ може змінити їхній шлях. Спочивай з миром, Джош. Ти торкнувся мого серця".

пост

Варто нагадати про те, що не так давно видання People підтвердило факт того, що Локлір пройшла довгострокове лікування від зловживання наркотичними речовинами.

Багато хто пам'ятає про скандальний випадок, який стався в березні цього 2018 року. Тоді в мережі з'явилася новина про те, що зірка побила свого бойфренда, кажучи, що це був самозахист.

Але вже в червні, вона шокувала новим вчинком.

Перебуваючи в будинку батьків Локлір напала на рідних і намагалася застрелити накласти на себе руки. Пізніше стало відомо, що актриса напала на поліцейського і згодом потрапила за ґрати.

На подив багатьох, Локлір була звільнена з-під варти вже в понеділок вранці. На момент звільнення пройшло не більше 12 годин. Майже відразу ж після цього Хізер була госпіталізована через можливе передозування наркотиками.

До слова, скандальну зірку серіалу "Район Мелроуз" Хізер Локлір госпіталізували в лікарню після того, як вона погрожувала застрелитися. Її направили до медичного закладу для проведення психіатричного обстеження.

зірка

Місцеві правоохоронні органи повідомили ЗМІ, що член сім'ї Локлір подзвонив в службу 911 в неділю, 17 червня близько обіду і повідомив про неадекватну поведінку актриси. Чоловік розповів, що Хізер загрожує завдати собі шкоди і намагається знайти зброю для того, щоб вистрілити в себе.

Після цього дзвінка відома актриса була екстрено госпіталізована в лікарню. У поліції уточнили, що інцидент був лише медичний, а не кримінальний.

Хізер Локлір не вперше потрапляє в поле зору ЗМІ. Вона довгий час бореться з алкогольною та наркотичною залежністю. Вперше актриса потрапила в медичний заклад після невдалої спроби самогубства в 2008 році.

За ці роки вона кілька разів проходила реабілітацію, а в 2012 році був повторно госпіталізована. У той раз актриса одночасно прийняла ліки, які відпускаються за рецептом і алкоголь.

Нагадаємо, популярна акторка Хізер Локлір, зірка серіалів "Династія" і "Район Мелроуз", була заарештована за напад на свого бойфренда.

Як повідомляв Znaj.ua, зірку популярного у 90-ті американського телесеріалу "Район Мелроуз" Хізер Локлір, відому за роллю Аманди Вудвор, терміново госпіталізували. Акторка потрапила в ДТП.

Також Znaj.ua писав про те, що популярну акторку Джеймі Лунер звинуватили у сексуальних домаганнях та наркотичній залежності.