Сьогодні в російському шоу-бізнесі шанувальники пліткують про вагітність двох відомих дівчат: другу дитину Ксенії Собчак і першого спільного малюка в сім'ї Тіматі та Анастасії Решетовой.

Хто ж народить першою, кому дістануться всі лаври слави і любов фанатів? Зірки активно приховують свої вагітності не просто так, будь-якій вагітній жінці зайва увага ні до чого. А тим більше, якщо ти публічна людина! Папараці того й дивись влаштують біганину за тобою і обов'язково отримають найнепривабливіші знімки твоєї вагітності!

Однак, говорити про вагітність ще зарано! Ні Ксенія ні Анастасія свою вагітність не підтверджують, що не заважає шанувальникам знаходити знаки у будь-яких змінах зірок. Так, обраниця Тіматі, Анастасія Решетова, збільшилася в розмірах, на думку передплатників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ксенія Собчак вагітна: відео

Шанувальники помітили, що на останніх нових знімках Анастасія намагається не показувати живіт. Він або зовсім не потрапляє в кадр, або, як на новому фото, вона прикриває його рукою. Але дівчині не вдасться приховувати вагітність до 9 місяця.

Шанувальники помітили, що модель стала набирати неабияку вагу. Вони не засмучуються і скидають зайві кілограми на користь здоров'я малюка. Досвідчені матусі навіть зробили прогноз про те, що Анастасія може народити швидше самої Ксенії Собчак, хоча терміни вагітності зірок можуть бути приблизно однаковими.

Що ж, бажаємо майбутнім матусям здоров'я і гарного настрою. Чекаємо від них або підтвердження або спростування даної інформації!

"Знай.иа" сповістив: більше не таємниця: Ксенія Собчак вагітна другою дитиною. Користувачі неодноразово помічали, як круглий живіт відомої телеведучої і політика, визирає з її нарядів.

"Знай.иа" стало відомо, що Собчак може назавжди залишитися в Україні. днями в мережі та ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська світська левиця і політична діячка Ксенія Собчак була занесена в базу сайту "Миротворець", куди потрапляють особи, що представляють потенційну "небезпеку" для незалежності та безпеки України.