Днями російська актриса Евеліна Бльоданс опублікувала на своїй сторінці у соцмережі нове фото, зроблене під час відпочинку.

На знімку телеведуча відображена зі своїм "особливим" сином Семеном на пляжі. Актриса позує в купальнику, при цьому надмірно відкриваючи п'яту точку, через що здається, що вона гола. Окрім того, невдалий ракурс додає знімку іще більшої вульгарності.

"Так рідко вдається ні про що не думати і ні про що не паритися, а виявляється, в цьому щось є ... Сьогодні хотілося лежати нерухомо з порожньою головою або скаженіти з Семиком, а потім раптом разом завалитися спати після обіду прямо біля моря, ходити повільно і кожен ковток повітря вдихати із задоволенням", - підписала Евеліна фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фанати одразу ж розкритикували невдалий знімок Бльоданс, зазначивши, що вона обрала не надто вдалий приклад для наслідування.

Користувачі звернули увагу, що телеведуча скопіювала спільний знімок Анни Сєдокової з сином, яка також потрапила під шквал критики підписників.

[quote author=""]"На знаменитий пост Седокової схоже", "Седокова курить", "Фото а-ля Седокова", "Фото злизали у Седокової? Не надто приклад для наслідування", - пишуть користувачі.

"Бльоданс навмисно прийняла невдалу позу і вибрала поганий ракурс, щоб привернути до себе увагу", - додають у мережі.

"З голим задом перед сином", "Непристойно поводитися так", "Зламаєш психіку сина", - обурюються користувачі.

Інші викрили Бльоданс у брехні - на думку деяких мережевих експертів, ведуча обманює всіх своєю вагітністю, а насправді нічого цього немає.

Підписники також звернули увагу, що на знімку син впирається ногами мамі в живіт, можливо, навіть випадково міг вдарити, що дуже небезпечно на ранніх строках вагітності.


Нагадаємо, епатажна телеведуча Евеліна Бльоданс, яка здобула широку популярність в народі під час показу чисельних серій короткометражного серіалу "Маски-шоу", завжди була сміливою у виборі вбрання.

Як повідомляв Знай.ua, популярна російська акторка та ведуча, зірка "Маски-шоу" Евеліна Бльоданс вперше за довгий час показала фанатам свого первістка.


Також Знай.ua писав про те, що Анна Седокова виставила чергове фото в бордовому купальнику з недавнього відпочинку і зізналася, що хоче якомога швидше поїхати в нову відпустку.