На найпрестижнішому конкурсі краси "Міс Світу", який відбудеться в Китаї, Україну представить 23-річна Вероніка Дідусенко: киянка отримала титул "Міс Україна-2018".

"Я чекала цієї перемоги. Я вдячна своїй родині і всім друзям", - сказала новоспечена переможниця, передає "Укрінформ".

Дівчина спеціалізується на фінансах та інвестиціях і паралельно працює моделлю з відомими брендами, такими як Ескада і Maison Маргела. Вероніка обожнює подорожі, вільно говорить англійською, на черзі - іспанська та французька, вивченням яких вона зараз займається.

Фінал конкурсу відкрив Монатік під пісню "Танцюй". Крім того, у великому музичному шоу брали участь Dzidzio, NK, Kazka, Alekseev, Lucky4 і Неангели.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Серед 25 конкурсанток з усіх куточків України була запекла конкуренція. Та, незважаючи на це, учасниці стали однією родиною і святкували перемогу Вероніки всі разом.

У цьому році суддівський склад представляли Богдана Осипчук, Володимир Остапчук, Олександра Кучеренко, Ірина Горова, Микола Тищенко, Андре Тан, Марія Єфросиніна, Ольга Харлан, Юрій Ткач Юлія Айсіна.

Нагадаємо, відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила". Режисером виступила Ганна Яблонська, яка раніше працювала з артисткою під час підготовки ролика "Шлях додому", і знімала кліпи для Бумбокс і Pianoбой.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук переконаний, що криваву війну на Донбасі здатна завершити тільки російська сторона – яка її і почала.

Також "Знай.uа" писав, що солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" співачка Надя Дорофєєва вразила своїх підписників в Instagram, показавши знімок, який не схожий ні на один з інших в архіві артистки.