Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала в Італії. Тосканські землі розкріпачили дівчину і вона вирішила не застібати обтягуюче жовте плаття, виставивши напоказ масивні груди.

"Ми всі тут розростаємося 🌻 Тоскана.", - лаконічно підписала кадр Чері. За 16 годин пікантний знімок набрав понад 170 тис. лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Шанувальники почали зізнаватися Ані в коханні і зазначили, що модель вийшла дуже ніжною і чуйною.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивну груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.