Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком з конкурсу "Міс Україна" 2018. Так, знаменитість разом з Вікторією Смеюхою прийшли в якості запрошених гостей і показали розкішні фігури. На фотографії артистка стала прямо під намальованою короною і склалося враження, ніби приміряла її на себе.

"Вам не здалося 😂 Коротко про головне 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери взялися коментувати побачене: "Неначе корона на голові) 👸", "які шикарні ☺️🔥", "Це корона чи ріжки?😉", "А я подумала що Віка нігті гризе 😂", "Корона на голові ) вам до лиця)", "Свиня скрізь болото знайде, а королева корону)", "Корона на голові - чітко за розміром 👏👏👏", "Дуже красиві сукні)🤗", "Просто неймовірні🔥🔥🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.


А ще Камінська показала кадр в спідній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.