Зарубіжні видання повідомляють про таємне одруження голлівудської зірки Анджеліни Джоли. Весілля в подробицях розписало видання New Idea.

Повідомляється, що церемонія пройшла у новому особняку Анджеліни в Лос-Анджелесі. На скромному таємному весіллі були присутні всі діти Джолі і Пітта. Відзначається, що особливо за маму раділи Меддокс і Пакс.

Про нового обранця голлівудської актриси відомо те, що він бізнесмен з Британії, неймовірно багатий і поділяє погляди Анджеліни щодо благодійності.

Якщо це правда, то це вже четвертий шлюб Джолі. До цього офіційно жінка тричі була заміжня: з англійським актором Джонні Лі Міллером, голлівудським бунтарем Біллі Бобом Торнтоном і актором Бредом Піттом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

При цьому інсайдери повідомляють, що днями Анджеліна таємно зустрілася зі своїм колишнім чоловіком Бредом Піттом. На такий крок вперше за два роки Джолі зважилася, щоб остаточно вирішити питання опіки над дітьми мирним шляхом.

Повідомляється, що голлівудський актор вже давно був налаштований на примирення і з радістю сприйняв пропозицію екс-дружини про зустріч. За словами інсайдерів, вони мають намір продовжувати співпрацювати заради дітей.

"Бред і Анджеліна влаштували секретну зустріч в її будинку. До речі, це вперше вони зустрілися удвох з часу їх групової терапії з дітьми, щоб спробувати вирішити проблему мирним шляхом. Зустріч пройшла успішно!", - повідомляють інсайдери.

Нагадаємо, зовнішній вид Джолі залишає бажати кращого. Такий Енджі ви ще не бачили.

Як повідомляв "Знай. ua", Джолі зібралася заміж в четвертий раз. Обранцем Джолі нібито став мільйонер з Британії.

"Знай. ua" писав, що діти відгодовують анорексичну Джолі у фастфудах. Джолі намагається заспокоїти нерви і до того ж досить простими речами, такими, як їжа.