Легендарний американський рок-гурт KISS оголосив про свій прощальний тур. Kiss оголосили, що після 45 років записів і виступів вони вирушать у свій останній тур на шоу Аmerica's Got Talent. Про це повідомляє Ultimate Classic Rock.

Правда поки деталі фінального туру під назвою End of the Road ("Кінець дороги") залишаються в секреті, але він повинен стартувати в 2019 році.

"Це будуть наші останні гастролі. Найвибуховіше, наймасштабніше шоу, яке ми коли-небудь робили. Ті, хто нас любить, приходьте побачитися. Якщо ви ніколи нас не бачили, саме час", - зазначили музиканти.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фронтмен групи Джин Сіммонс також написав на своїй сторінці в Instagram про те, що вони не можуть піти не сказавши "допобачення". За словами Сіммонса, прощальне шоу буде "вибуховим, самим хітовим і найгучнішим".

В які країни завітають легенди поки також не відомо.

KISS вже оголошували про прощальний тур в 2000 році, однак це були останні концерти оригінального складу. Після відходу Ейса Фрейлі і Пітера Крісса склад рок-колективу не змінювався з 2004 року.

Варто відзначити, рок-гурт з Америки був заснований в Нью-Йорку в січні 1973 року. Легенди грають в таких жанрах, як: глем-рок, шок-рок і хард-рок. Найбільш відомі завдяки сценічним макіяжам учасників, а також концертними шоу, які супроводжуються різними піротехнічними ефектами.

Джин Сіммонс, один із засновників групи, мабуть запам'ятався всім, адже його образ найяскравіший та епатажний.

Найвідоміша пісня Kiss це мабуть "I Was Made for Lovin’ You" (1979), яка залишиться в серцях багатьох поколінь.

Також серед найбільш відомих пісень: "Strutter" (1974), "Deuce" (1974), "Black Diamond" (1974), "Rock and Roll All Nite" (1975), "Detroit Rock City" (1976), "Beth" (1976), "Calling Dr. Love" (1976), "Christine Sixteen" (1977), "Love Gun" (1977) та інші.

Група має більше сорока п'яти золотих і платинових альбомів і 100 мільйонів проданих записів.

Нагадаємо, одного із засновників рок-групи Kiss Джина Сіммонса звинуватили в сексуальних домаганнях. Позов до суду проти нього нещодавно подала американська журналістка Джейн Доу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", автор світових хітів британської групи Uriah Heep Кеннет Генсли проведе тур по Україні.

Також "Знай.uа" писав, британський музикант Роберт Дель Ва, лідер тріп-хоп-групи Massive Attack, яка буквально викликала фурор своїм виступом у рамках київського фестивалю UPark, похвалився у соцмережі поруч ефектних фото з української столиці.