Американський актор Ештон Катчер потрапив у ДТП. Інцидент стався в Лос-Анджелесі. Про нього розповів сам підліток, якого збила знаменитість.

Постраждалий Лео Маренги розповів, що його збив Ештон Катчер, коли він їхав на скутері. Актор наїхав на підлітка на своєму автомобілі Tesla.

"Мене збила сьогодні машина. Все нормально, тому що це був Ештон Катчер", - написав хлопець в Instagram.

Маренги зазначив, що не має наміру подавати на актора до суду, бо вважає себе винним в інциденті. Підліток стверджує, що його важко було помітити.

Крім того, під час аварії він не отримав серйозних травм і навіть сфотографувався з актором.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ештон Катчер зараз знімається в новому сезоні серіалу "Ранчо" на Netflix, і його колега по знімальному майданчику Еліша Катберт, яка грає його колишню дівчину, стала яблуком розбрату у родині акторів.

У голлівудських засоби масової інформації з'явилася чутки про те, що актриса Міла Куніс хоче, щоб її чоловік – теж актор – Ештон Катчер припинив зніматися в серіалі "Ранчо". Вся справа у величезній кількості любовних сцен, в яких він повинен буде зіграти.

Незважаючи на те, що Ештон і Еліша працюють разом з 2016 року, Міла проти того, щоб її чоловік знімався в постільних сценах, повідомляє виданню інсайдер, наближене до пари.

"Ештон любить працювати з Элишей, і думав, що у них знову буде багато сексуальних сцен. Але Міла не змогла допустити такого розвитку подій", – говорить інсайдер.

Нагадаємо, Міла Куніс розсекретила всю правду про життя з Катчером.

Як повідомляв "Знай. ua", українська зірка Голлівуду вразила різкою зміною іміджу. Нещодавно вона разом із чоловіком Ештоном Катчером відвідала рідні Чернівці.

"Знай. ua" писал, що голлівудська красуня з України розчарувала дівчат у всьому світі сценах. Акторка з українським корінням Міла Куніс приревнувала Ештона Катчера.